• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronalda žena varala sa saigračem! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ronaldo se razveo od žene Milen kada je shvatio da ga vara sa saigračem.

 Ronalda prevarila zena sa saigracem Klarensom Sedorfom Izvor: FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo Luis Nazario de Lima (47) u životu nije imao sreće samo sa dvije stvari: sa povredama i ženama. Tako je u julu prošle godine treći put stupio u brak, ovoga puta sa manekenkom Selinom Loks koja je od njega mlađa 14 godina. Ipak, održao je dobar odnos i sa bivšim ženama - kao da je policajac sa Pijetlovog brda - pa su Milen Rodrigez i Marija Beatriz poželjele sreću u novom braku.

Posebno dobar odnos Ronaldo i dalje ima sa Milen, s kojom je u braku bio od 1999. godine, nakon što su saznali da će postati roditelji. Bili su zajedno četiri godine i razveli su se kada je fudbaler uhvatio suprugu da ga vara, ni manje ni više nego sa drugim fudbalerom - i to saigračem iz Intera.

Prema navodima medija iz tog doba, Milen je počela da vara Ronalda dok je u Interu imao problema sa povredom koljena,a ta je tu bilo istine najviše govori informacija da je nakon razvoda ozvaničila vezu sa Holanđaninom. U to vrijeme njih dvojica više i nisu bili saigrači, Ronaldo je u ljeto 2002. godine otišao u Real Madrid, dok je Sedorf postao fudbaler Milana, pa je i ova "neprijatna" tema otišla sa njihovim promjenama klubova.

Interesantno, njih dvojica su 2007. godine ponovo postali saigrači u Milanu, ali su burnu prošlost ostavili za sobom i Ronaldo je oprostio Sedorfu što mu je "išao iza leđa". U međuvremenu je Milen nastavila da "lovi" fudbalere i u vezi je sa bivšim igračem Andreom Luizom, nekadašnjim članom Pari Sen Žermena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC