• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević poslije pobjede o Hvangu i Krasou, Petrić o greškama: Sigurno da nisam zadovoljan, ali polako

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vladan Milojević i Gordan Petrić obratili su se javnosti nakon međusobnog susreta njihovih timova u Superligi.

 Vladan Milojević i Gordan Petrić o pobjedi Crvene zvezde protiv Čukaričkog 3:0 Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Crvena zvezda je savladala Čukarički 3:0 i tako se približila na bod zaostatka u odnosu na fudbalere Partizana na vrhu tabele. Poslije utakmice protiv bivšeg kluba, šef struke crveno-bijelih Vladan Milojević je istakao da je zadovoljan kako je utakmica tekla, ali je ipak naglasio da ima detalja koje može popraviti.

Takođe je istakao da su Hvang, Kraso i još neki igrači koji nisu prošli pripreme ili su bili povrijeđeni još uvijek van forme i da tek treba da se očekuje da prikažu najviše što mogu i što znaju. 

"Hvala na čestitakama, mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Sigurno ima puno nekih stvari sa kojima nisam zadovoljan, ali ima i puno stvari koje igrači usvajaju što me jako raduje. Treba nam vremena da uđemo u tu takmičarsku formu, imamo dosta igrača koji su bili što na Afričkom kupu, Hvang nije bio na pripremam sa nama, neki igrači su bili dugo povrijeđeni, svima njima treba vrijeme da uđemo polako u jednu takmičarsku formu", naglasio je poslije meča Milojević. 

Mladi tim Čukaričkog svoje šanse nije uspio da iskoristi, a šef struke "brđana" Gordan Petrić je istakao da je njegov tim izgubio zbog nekoliko loših odluka. 

"Poslije primljenog prvog gola totalno smo promijenili način igre i mjesto gdje ćemo da čekamo Zvezdu. Što je razumljivo za tako mlade momke gdje su i rizikovali u datom trenutku. Imali smo gol šanse koje nismo iskoristili, a Zvezda kao iskusna i dobra ekipa dva gola su nam dali iz neke naše neprofesionalne odluke. Zaslužena pobjeda Zvezde mi idemo dalje", naglasio je Petrić.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC