• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj afere "Vanda i Hrvat", stigla presuda! Cijela Italija je brujala o skandalu i ljubavnom trouglu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vanda Nara i zvanično nije prevarila muža sa saigračem iz Intera.

 Vanda Nara nije prevarila Maura Ikardija sa Marcelom Brozovićem Izvor: Instagram/wanda_nara/Printscreen

Italijanski novinar i jedan od najpoznatijih "paparaco" fotografa Fabricio Korona dobio je presudu po kojoj mora da plati odštetu hrvatskom fudbaleru Marcelu Brozoviću, kao i argentinskom bračnom paru Mauro Ikardi i Vanda Nara. Presuda je donijeta "zbog klevete" da je Vanda prevarila supruga Maura sa saigračem iz Intera Marcelom Brozovićem, za šta su sve troje odlučili da tuže poznatog novinara.

Korona mora da plati 5.000 evra Brozoviću, pa još po 7.500 evra Ikardiju i njegovoj supruzi, dok će sudu morati da plati još 1.500 evra za troškove čitavog procesa, prenoo je italijanski list "Il Mesađero". Inače, Brozović i Ikardi odavno više nisu saigrači, pošto je Hrvat otišao u Al-Nasr, a Argentinac u Galatasaraj, niti su ovo neke pare za njih, ali su dobili makar ličnu satisfakciju.

Sve je počelo još davne 2019. godine kada je Korona objavio vokest da se Ikardi razvodi od Vande zato što ga je prevarila sa Brozovićem, da bi - ironije li - na kraju Ikardi prevario suprugu zbog čega su na kraju zaista bili na korak od razvoda. Nakon prave "telenovele" koja je mjesecima ispunjavale stupce tabloida, par se pomirio i nastavio je zajednički život, pa trenutno zajedno žive u Istanbulu gdje Ikardi igra fudbal.

"Zadovoljni smo presudom", rekao je advokat Danilo Bonđorno koji je na sudu zastupao Brozovića, najavivši da će možda nastaviti s tužbom za naknadu štete i na građanskom sudu. S druge strane advokat pomenutog novinara najavljuje da će se žaliti na presudu, uz objašnjenje da nije prvi koji je prenio.

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC