• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je najbolji sudija u Srbiji! Žarko Lazetić: Loš teren, izduvane lopte, a njemu svaka čast

Trener TSC-a Žarko Lazetić govorio je o Srđanu Jovanoviću poslije remija u Kruševcu

 Žarko Lazetić o Srđanu Jovanoviću Izvor: TV Arena sport/screenshot

Trener TSC-a Žarko Lazetić naglasio je da je Srđan Jovanović najbolji srpski sudija poslije remija svog tima u Kruševcu. Na terenu Napretka, nakon meča završenog 0:0, šef struke gostiju je počeo izlaganje pričom o lošem terenu, ispumpanim loptama, borbi "jedan na jedan" po cijelom terenu, a onda je govorio o suđenju i  nedosuđenom penalu.

"Čestitam Napretku na bodu, mojim igračima na borbi, nismo se adaptirali u prvom dijelu, loš teren, izduvane lopte. Da ne bude da se žalim, nismo pobijedili, nismo ni izgubili, pa mogu da kažem. U drugom dijelu bilo je mnogo bolje, odlučnije. Glavna razlika je da smo u prvom dijelu gubili duele, ništa nismo mogli da uradimo na ovom terenu. Polijepili su nas 'jedan na jedan' maltene na cijelom terenu, nismo uspijevali ni da primimo loptu, što je bilo teško na ovom terenu. Teško je ovdje napraviti šansu, a to malo što smo napravili nismo iskoristili", kazao je Lazetić za TV Arena sport.

"Pohvalio bih suđenje, najbolji sudija u Srbiji, vidjeli ste - mali kontakt nije penal, za nas nije penal, za mene nije, kao što nije na drugim utakmicama. Svaka mu čast kako je sudio i idemo dalje. Dobar bod za nas", rekao je on.

Napredak TSC
Izvor: YouTube/Mozzart Bet Super liga

Posle duela odigranog pred 10.000 gledalaca, trener domaćih Vlado Gaćinović bio je izuzetno zadovoljan. "Prezadovoljan sam borbom igrača, šahovska borba je bila, sa kontaktom sve vrijeme. Znali smo da moramo da držimo odbranu, da čekamo momenat. Prezadovoljan sam".



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC