• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević srećan zbog trijumfa, ali poručuje: Nema opuštanja, moramo do kraja da budemo koncentrisani!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ima još dosta da se igra i u svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno skoncentrisani", poručio je jedan od junaka u istorijskoj pobjedi crveno-plavih nad Zrinjskim.

 milošević Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbaleri Borca golom mladog Davida Vukovića savladali su Zrinjski rezultatom 1:0 u velikom derbiju 22. kola, ali i praktično cijele sezone Premijer lige BIH.

Crveno-plavi ne samo da su upisali svoju prvu pobjedu nad Zrinjskim na stadionu "Pod Bijelim brijegom", već i povećali prednost upravo nad "plemićima" na 12 bodova, čime su napravili ogroman korak ka osvajanju šampionske titule.

Kompletan tim Vinka Marinovića odigrao je odlično, ali ukoliko bismo morali izdvajati junake, to bi uz strijelca Davida Vukovića i Sebastijana Ereru koji je fantastičnim reakcijama u par navrata spasio svoj gol, bio i golman Marko Milošević.

Čuvar mreže Borca u 90. minutu utakmice odličnom intervencijom odbranio je udarac Hrvanovića sa samo nekoliko metara nakon čega je bilo jasno da sva tri boda idu za Banjaluku.

Milošević, međutim, ističe da još ništa nije gotovo i da ima još da se igra do kraja sezone.

"Utisci su sjajni, jer dobili smo derbi. Svaki derbi kad se dobije to je sjajno. Ova pobjeda jeste veliki korak ka tituli u smislu da smo povećali prednost sa 9 na 12 bodova, ali ništa još nije gotovo. Ima još dosta da se igra i u svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno skoncentrisani", rekao je Milošević.

Golman Borca poručio je da će on i saigrači učiniti sve kako bi stigli i do drugog trofeja.

"Sarajevo je već za dva dana, nemamo vremena za neko slavlje, spremamo se za tu utakmicu da opet damo sve od sebe, da opet izginemo za svaku loptu, pa da uz božju pomoć ostvarimo povoljan rezultat i prođemo dalje kao još jednom cilju, a to je osvajanje Kupa BIH", istakao je Milošević.

Banjalučki Borac u srijedu će gostovati na Koševu u revanš meču četvrtfinala Kupa BIH. U prvom meču Borca i Sarajeva odigranom na Gradskom stadionu nije bilo golova.

Nakon toga Borac narednog vikenda dočekuje Zvijezdu 09 u 23. kolu Premijer lige BIH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC