• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac na +12, Marinović poručio: Za nas jako bitna pobjeda, čestitam igračima na svemu!

Autor Dragan Šutvić

Trener Borca sumirao je meč u Mostaru, poslije kojeg su crveno-plavi napravili veliki, možda i odlučujući korak ka tituli.

 vinko marinović Izvor: Slaven Petković - Mondo

Stigao je Borac do trijumfa nad Zrinjskim (0:1), prvog gostujućeg protiv Mostaraca ikad, i napravio ogroman korak ka tituli.

Crveno-plavi su večerašnjom pobjedom došli do plus 12 u odnosu na branioca trofeja i blizu su da stave "šampanjac na hlađenje", treći put u klupsoj istoriji.

"Prije svega, znali smo da dolazimo jako kvalitetnoj ekipi Zrinjskog koja je aktuelni šampion i koja je igrala u evropskim takmičenjima. Znali smo, isto tako, da smo i mi u jednoj dobroj formi. Mislim da je utakmica bila jako dobra, u tom prvom poluvremenu smo odigrali dosta dobro. Osim tog gola imali smo još dvije šanse, u drugom poluvremenu je i Zrinjski napravio pritisak, imao je te prilike, u posljednjoj je golman uspio da nas spasi", rekao je trener Borca Vinko Marinović za TV Arena sport nakon meča, dodavši:

"Za nas jako bitna pobjeda, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, pogotovo taktički, i ovom prilikom bih čestitao igračima na zalaganju i svemu."

Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Na trenerskom mjestu Zrinjskog, zbog crvenog kartona u prošlom kolu, večeras nije bilo crnogorskog stratega Željka Petrovića, pa je meč sumirao njegov pomoćnik Mario Ivanković.

"Bili smo nesigurni, pogotovo u posljednjoj liniji, što je Borac znao da iskoristi. Imao je dvije-tri šanse iz kojih je, na kraju krajeva, postigao gol i na poluvrijeme otišao sa prednošću. Na pauzi smo napravili neke korekcije, krenuli ofanzivnije, stvorili par šansi koje na našu nesreću nismo iskoristili. Na kraju je zasluženo Borac slavio i odvojio se na 12 bodova i na dobrom je putu da osvoji titulu", rekao je Ivanković.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC