• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Borca nakon prve pobjede u Mostaru: Veliki korak ka tituli, ali nema opuštanja - cilj je "dupla kruna"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Goran Lukić, predsjednik banjalučkog Borca, uputio je čestitke igračima i stručnom štabu crveno-plavih na velikoj pobjedi nad Zrinjskim u Mostaru, prvoj u istoriji kluba sa "Gradskog stadiona".

 goran lukić Izvor: Promo/FK Borac

Crveno-plavi su u derbiju 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine po prvi put u istoriji kluba savladali mostarski Zrinjski na stadionu "Pod Bijelim brijegom".

Gol odluke postigao je David Vuković za dodatno učvršćivanje na prvom mjestu sa 12 bodova prednosti ispred drugoplasiranih "plemića".

Dan kasnije u ponedjeljak uslijedila je i čestitka prvog čovjeka Borca Gorana Lukića, koja je objavljena na zvaničnom klupskom sajtu.

"Želim da čestitam igračima i stručnom štabu na velikoj pobjedi u Mostaru. U okršaju sa direktnim rivalom u borbi za titulu, na terenu na kojem nikada do sada nismo ostvarili pobjedu, odigrali smo jednu od najboljih utakmica ove sezone i smatram da smo zasluženo stigli do trijumfa. Igrači su još jednom pokazali da imaju pobjednički mentalitet i da igraju srcem za naš klub. Napravili smo veliki korak ka osvajanju titule, ali nas bodovna prednost neće opustiti. Očekujem još bolja naša izdanja na terenu, a već u srijedu nas čeka novi ispit. Naš cilj je 'dupla kruna' i to ne krijemo", poručio je Lukić.

Podsjetimo, u srijedu će Borac odigrati revanš meč četvrtfinala Kupa BiH protiv Sarajeva na "Koševu", a prvi meč u Banjaluci okončan je neriješenim rezultatom 0:0.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bob Rock

Ko je ovaj?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC