• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije Luka Adžić jedini majstor za kornere! Dva gola iz ugla dao je i nekadašnji as Vojvodine i Zvezde (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prije dvije i po decenije nekadašnji fudbaler Vojvodine Vladimir Mudrinić sa istog mjesta dva puta pogodio protiv Kragujevčana.

 vladimir mudrinic postigao dva gola iz kornera Izvor: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog i Spartaka remizirali su na Banovom brdu (2:2), a meč 25. kola Superlige Srbije obilježio je krilni napadač Luka Adžić. Nekada veliki talenat srpskog fudbala i Crvene zvezde, sada prvotimac Čuke, postigao je dva gola na identičan način - direktno iz kornera. Adžić je u 29. i 51. minutu meča šokirao gostujućeg golmana Aleksandra Vulića, a zanimljivo je da ovo nije prvi put da vidimo dva gola direktno iz kornera na jednom meču.

Prije 25 godina istu stvar uradio je još jedan nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Vladimir Mudrinić! Veliki fudbalski majstor igrao je za Vojvodinu davne 1999. godine, kada je u Novom Sadu ubjedljivo savladan Radnički (8:1). Mudrinić je postigao posljednja dva gola na ovom meču, sa istog mjesta i u razmaku od samo nekoliko minuta. Pogledajte kako je to izgledalo:

Vladimir Mudrinić je tokom karijere bio poznat kao sjajan izvođač slobodnih udaraca i drugih prekida. Njegovi udarci sa distance tokom igre ili prilikom prekida, kao i centaršutevi bili su noćna mora za protivničke golmane koje je "Mudri" terorisao sve do 40. godine.

Ponikao je u ekipi OFK Kikinda iz rodnog grada, zatim igrao za Vojvodinu, Sartid, Zenit iz Sankt Peterburga, Crvenu zvezdu, Novi Sad, Sevojno, Jedinstvo iz Užica i Zlatibor. Karijeru je okončao 2016. godine, a navijačima u Srbiji najviše je ostao u pamćenju kao fudbaler smederevskog tima sa kojim je osvojio kup u sezoni 2002/03 i Crvene zvezde sa kojom je u sezoni 2005/06 osvojio duplu krunu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC