• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRAJ! Gordan Petrić napustio Čukarički

Autor Haris Krhalić

U nastavak sezone Čukarički će ući sa novim trenerom.

 Gordan Petrić više nije trener Čukaričkog Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler i trener Partizana Gordan Petrić više nije šef stručnog štaba Čukaričkog. Odluka o raskidu saradnje beogradskog kluba i bivšeg defanzivca došla je nakon remija protiv Spartaka iz Subotice (2:2), na meču Superligu u kojem je Čuka imala dva gola prednosti i na kraju osvojila samo bod.

Taj meč obilježila su dva gola iz kornera krilnog napadača Luke Adžića, ali i veliki povratak Subotičana koji su u finišu meča stigli do izjednačenja. Očigledno je remi protiv Spartaka bio kap koja je prelila čašu, pa su Čukarički i Petrić riješili da se rastanu nakon samo nekoliko utakmica u proljećnom dijelu prvenstva.

Podsjećamo, Gordan Petrić sjeo je na klupu tima sa Banovog brda tokom zimske pauze, kada je naslijedio Igora Matića. U svom drugom mandatu na klupi tima sa Banovog brda Petrić je vodio ekipu na šest mečeva i to sa učinkom od tri pobjede, jednog remija i dva poraza.

U narednom periodu sa timom će raditi Petrićev pomoćnik Goran Stanić, a ostaje da se vidi ko će biti novo rješenje Čukaričkog u ovoj veoma turbulentnoj sezoni. Ljetos je na klupi bio Dušan Kerkez, ali je on poslije tri kola prepustio mjestu Igoru Matiću, aktuelnom treneru Novog Pazara. Petrićev nasljednik biće četvrti trener Čukaričkog u tekućoj sezoni, što za jedan od najstabilnijih klubova u Srbiji nije uobičajena situacija.

Što se tiče Petrića, on je zimus preuzeo težak posao jer je osjećao dug prema klubu sa Banovog brda, a tada je mnoge iznenadila njegova odluka da se vrati u trenerske vode. Kada je napuštao Partizan naveo je zdravstvene razloge kao motiv rastanka i mnogi su vjerovali da više neće raditi ovaj veoma stresan posao.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC