• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac Srbije sanja crveno-bijeli dres: "Završiću karijeru u Zvezdi, obećao sam ocu"

Autor Haris Krhalić

Lazar Samardžić zbog obećanja ocu želi u Zvezdi da završi karijeru.

 Lazar Samardžić želi karijeru da završi u Zvezdi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda bi u budućnosti mogla da dobije veliko pojačanje, ali na dolazak srpskog reprezentativca Lazara Samardžića (22) moraće da sačeka otprilike desetak godina. Jedan od fudbalera sa spiska selektora Dragana Stojkovića Piksija otkrio je do sada nepoznat detalj - svom ocu je obećao da će karijeru završiti u Zvezdi!

Priča koja bi, ukoliko se sve dogodi kako je najavljeno, mogla da liči na onu koju ima Aleksandar Dragović, čekaće da Lazar zabilježi nastupe za neke od najbogatijih klubova u Italiji i Evropi, a zatim odluči da ispuni želju svog oca. Lazarov tata veliki je navijač Crvene zvezde, pa će zbog toga mladi Samardžić htjeti iz Beograda da ode u igračku penziju.

"Mnogo sam volio da idem na stadion. Kada smo išli u Srbiju uvijek su me roditelji vodili na Marakanu da navijam za Crvenu zvezdu. Moj tata je veliki navijač. Obećao sam mu da ću tamo završiti karijeru. Zaljubio sam se u podršku njihovih navijača", istakao je za italijanski "cronachedispogliatoio.it" srpski reprezentativac.

Navijači Zvezde će na ispunjenje tog dječačkog sna morati da sačekaju. Lazar je trenutno pod ugovorom sa Udinezeom, a jedan je od najtraženijih mladih fudbalera u Italiji - prethodnih mjeseci zvali su gotovo svi velikani tamošnjeg fudbala kako bi se raspitali pod kojim uslovima mogu da potpišu ugovor sa njim.

Nekadašnji fudbaler Herte, Lajpciga i mlade njemačke reprezentacije trenutno je procijenjen na čak 20 miliona evra. Jasno je da ga u bliskoj budućnosti čeka veliki transfer i iskorak iz crno-bijelog dresa, u kojem je za tim iz Udina odigrao 88 mečeva, uz 10 golova i osam asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC