• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Junajteda najveća misterija Premijer lige! Povrijeđen 240 dana, a kao da je nestao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani lijevi bek Tajrel Malasija ove sezone nije bio ni blizu da kroči na teren.

 Tajrel Malasija nije igroa od maja Izvor: Mark Pain / PA Images / Profimedia

Slavni Mančester junajted i ove godine ima problem da ispuni očekivanja svojih navijača, ali sada se pored dešavanja na terenu fanovi engleskog tima brinu i oko drugih stvari - jedan od njihovih fudbalera kao da nestao! Posljednji meč u dresu Mančester junajteda Tajrel Malasija (24) odigrao je 28. maja 2023. godine, u posljednjem kolu prethodne sezone Premijer lige. U pobjedi nad Fulamom igrao je svih 90 minuta, a vjerovatno niko nije pretpostavljao da će proći skoro godinu dana prije nego što ponovo kroči na fudbalski teren!

Navijači Mančester junajteda sada su već zabrinuti za mladog lijevog beka iz Holandije. Nekadašnji fudbaler Fejnorda ne može na teren zbog povrede, ali problem nastaje što se on izuzetno rijetko pojavljuje u javnosti! Recimo, posljednja objava na Instagramu mu je od 11. jula prošle godine, dok je na Tviteru posljednju objavu imao pet dana kasnije. Oni koji detaljno prate dešavanja u Junajtedu tvrde da se Holanđanin ne primjećuje ni na fotografijama sa timskih večera, slikama iz svlačionice ili na stadionima gdje njegovi saigrači vode borbe - što dodatno podgrijava sumnje.

Što se tiče Mančester junajteda, oni za sada ne paniče - na konferenciji održanoj 15. marta 2024. godine saopšteno je da Tajrel Malasija rani na povratku i da je blizu potpunog oporavka. O rokovima je teško govoriti, a pitanje je i da li bi navijači slušali takve priče pošto prethodnih mjeseci nisu baš stekli povjerenje u ono što radi engleski velikan.

Zvanično, Malasija je povrijeđen više od 240 dana u nizu, što je mnogo i za daleko starije fudbalere. Holandski lijevi bek u prethodnoj sezoni nije propustio nijedan meč Mančester junajteda zbog povrede, dok je u posljednjoj sezoni koju je igrao za Fejnord - a nastupio je čak 50 puta u svim takmičenjima - propustio samo tri meča.

Inače, Tajrel Malasija je već punih deset godina reprezentativac Holandije i prošao je kroz nekoliko mlađih kategorija prije nego što je obukao dres seniorskog tima. Nastupao je za mlade reprezentacije čak 34 puta, dok u seniorskom timu Holanđana ima devet upisanih nastupa. Posljednji od njih u junu 2023. godine, na meču polufinala Lige nacija protiv Hrvatske.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC