• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin bolji od Mesija, u Americi niko ne može da ga zaustavi: Dejan Joveljić rešeta MLS rivale

Dejan Joveljić igra fantstično na početku nove MLS sezone.

 Joveljić ponovo strijelac za LA Galaksi Izvor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i povremeni reprezentativac Srbije Dejan Joveljić na impresivan način počeo je novu sezonu MLS! Uvodne četiri utakmice prvenstva obilježio je sa četiri postignuta gola, a na meču protiv Sent Luis Sitija (3:3) bilo mu je potrebno malo više od dva minuta da se upiše u strijelce.

Joveljić je sačekao loptu u kaznenom prostoru i uradio ono što zna najbolje - imao je dovoljno vremena da se namjesti i iz izgledne pozicije uputi neodbranjiv udarac za prednost Los Anđeles Galaksija. Bio je to četvrti pogodak u sezoni Dejana Joveljića, koji je u tekućem prvenstvu prvi izbor u napadu trenera Galaksija. Pogledajte kako je matirao golmana:

Što se tiče liste strijelaca u MLS, Dejan Joveljić trenutno dijeli prvo mjesto sa slavnim Luisom Suarezom čije smo majstorije godinama gledali u dresu Ajaksa, Liverpula, Barselone, Atletiko Madrida... Obojica su postigli po četiri gola, uz napomenu da Urugvajac ima dvije asistencije više i da je zbog toga bolje plasiran od srpskog fudbalera.

Takođe, Inter iz Majamija za koji Suarez nastupa je najbolje plasiran u cijeloj ligi. Ekipa Lionela Mesija ima 10 osvojenih bodova nakon pet odigranih utakmica i impresivnu gol-razliku 13:5. Los Anđeles Galaksi jedan je od neporaženih timova na početku nove sezone, ali ima jednu pobjedu i tri remija, pa na objedinjenoj tabeli Zapada i Istoka zauzima tek devetu poziciju.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC