• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi pričaju o detalju sa opreme poznatog fudbalera: Zbog mrlje je morao da se javi u program

Da li je fudbaler Arsenala pokupio blato po terenu ili je riječ o nečemu drugom?

 Deklan Rajs mrlja na šortsu Izvor: Twitter/ @VoiceofGlasgow/printscreen

Fudbaleri Arsenala savladali su Porto nakon boljeg izvođenja penala i obezbijedili sebi mjesto u četvrtfinalu Lige šampiona ove sezone. Londonski tim će u narednoj fazi takmičenja igrati protiv Bajerna iz Minhena, ali se i dalje priča o jednom detalju sa meča protiv portugalskog tima. U centru pažnje našao se skupo plaćeni Deklan Rajs, odnosno njegov šorts koji je imao mrlju tamo gdje ne bi trebalo da je bude.

Mnogi su pomislili da je riječ o nuždi i da su to - kako je svojevremeno govorio bard Milan Živadinović - "tragovi kočenja". Fudbalski navijači u Engleskoj danima su analizirali da li se Rajsu desilo ono što je svojevremeno preživio Geri Lineker, a morao je da se oglasi čak i fudbaler.

"Vidio sam da te slike kruže po internetu i izgleda veoma sumnjivo. To je zato što oko šortsa nema ničeg drugog osim te mrlje. Mogu da potvrdim da nije bilo tragova nužde, druže", rekao je Rajs u podkastu Pitera Krauča i dodao: "Dakle, pretposlavljam da je 100 odsto blato. Uletio sam nekoliko puta, uklizavao i našao se u nekoliko pozicija... Tako da, druže, definitivno nije to."

Bolje nam je da vjerujemo na riječ fudbaleru zbog kojeg je Arsenal oborio klupski rekord prethodnog ljeta, kada ga je kupovao od gradskog rivala Vest Hema. Borbeni centralni vezni stvarno je uklizavao na meču protiv Porta, pa je moguće da su na njegovoj opremi ostali tragovi zemlje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC