• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Ukrajine najavio meč sa "zmajevima": Savu poznajem dobro, ali na terenu nema prijateljstva

Autor Haris Krhalić

Selektor Ukrajine Sergej Rebrov i zvijezda Arsenala Oleksandar Zinčenko najavili su meč baraža u kojem će Ukrajina gostovati na Bilinom polju.

 rebrov zinčenko Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra od 20.45 časova na stadionu Bilino polje dočekuje Ukrajinu u okviru polufinalne utakmice baraža.

Ukrajinci u Zenicu stižu kao favoriti, ali selektor Sergej Rebrov na današnjoj konferenciji za medije naglasio je da očekuje tešku utakmicu. Govorio je i o selektoru BiH Savi Miloševiću, kojeg kako poznaje jako dobro, s obzirom da su zajedno igrali u Rubinu iz Kazanja.

"Poznajem Savu dobro kao igrača, igrali smo zajedno, ne znam kakav je kao trener. Kratko je na klupi BiH, promijenio je mnogo igrača za to vrijeme. Respektujem ga, želim mu sve najbolje, ali na terenu nema prijateljstva", započeo je Rebrov.

Govorio je i povredi Viktora Cigankova, fudbalera Đirone, koji je bitna karika za nacionalni tim Ukrajine.

"Vidjećemo kakvo je stanje, imamo dan još, vidjećemo kako će se bude osjećao. On je sa nama, danas poslije treninga će biti mnogo toga jasnije. Važan je igrač, ali poveli smo 20 igrača. Ipak, nadam se da će biti spreman", rekao je selektor Ukrajine i dodao:

"Očekujem da će biti teško. Nije bitno kako je BiH igrala u kvalifikacijama. Jasno nam je da će biti teško, ali moramo se koncentrisati na nas."

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Na današnjoj pres konferenciji medijima se obratio i lijevi bek Arsenala Oleksandar Zinčenko koji kao i selektor očekuje težak meč.

"Biće teška utakmice, dobar su tim. Imaju dosta iskusnih igrača koji će to iskustvo podijeliti sa mlađima. Takođe, svaki tim igra bolje pred svojom publikom. Očekujemo tešku utakmicu i nadamo se da ćemo pokazati najbolje što imamo", rekao je Zinčenko.

On je na pitanje novinara da uporedi ovaj tim sa generacijom koja je 2006. godine koja je stigla do četvrtfinala Svjetskog prvenstvo poručio:

"Nisam neko ko će suditi koji tim je bolji, ostaviću to drugima. Znamo da naša generacija ima mladih igrača i iskusnih, što je jako dobra kombinacija. Nadam se da će ovaj tim ostvariti velike uspjehe, ali jedno je pričati o tome, a drugo ostvariti na terenu.“

Za kraj je i spomenuo i atmosferu u nacionalnom timu

"Atmosfera je odlična, pripreme idu dobro i nadam se da ćemo pokazati šta znamo", zaključio je fudbaler Arsenala.

Podsjećamo, pobjednik sutrašnje utakmice igraće protiv boljeg iz duela Island – Izrael. U slučaju da to budu „zmajevi“ putnika na EURO saznaćemo 26. marta na Grbavici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC