• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuva se najveći transer u istoriji srpskog fudbala! "Danas ulazimo u pregovore sa Dušanom Tadićem!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vojvodina je "gladna" i krenula je po najbolji izdanak svoje škole, Dušana Tadića.

 FK Vojvodina želi da vrati Dušana Tadića Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Vojvodina je dobila velika pojačanja u Upravnom odboru dolaskom biznismena Milana Mandarića i proslavljenog fudbalera i trenera Miroslava Tanjge, ali se tu ne zaustavlja. Potpredsjednici ne mogu da igraju fudbal, ali može kapiten Srbije pošto je Vojvodina ponovo najavila da hoće da "vrati" Dušana Tadića.

Optimistični predsjednik Dragoljub Zbiljić, koji je najavljivao već i titulu u Novom Sadu, vjeruje da bi na putu ka tom zajedničkom cilju mogao da im pomogne Tadić koji je sada već u ozbiljnim igračkim godinama (36), ali se to po njegovoj igri i dalje ne vidi pošto više nego sjajno predvodi Fenerbahče:

"Očekujem jako ofanzivan prelazni rok i da dovedemo pojačanja iz 'liga petice'. Poslije Milana Mandarića, sljedeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas", rekao je Zbiljić sa govornice u SC "Vujadin Boškov".

"Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu! Velika želja vojvodinaša je bila da Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a sad je na redu Dušan Tadić, koji je moja ogromna želja. Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima", rekao je Dragoljub Zbiljić.

Tadić je iz Bačke Topole, ali je još kao dijete stigao u Novi Sad i ponikao je u mlađim kategorijama Vojvodine. Iz kluba je otišao 2010. godine u Groningen, pa u Tvente, Sautempton, Ajaks i Fenerbahče. Kao igrač srpske "stare dame", upisao je 97 utakmica i na njima 27 golova i 17 asistencija. Prije samo dva dana, oborio je rekord po broju utakmica u dresu Srbije sa 106.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC