• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švedski fudbaler napustio porodicu! Napravio transfer i prekinuo kontakt - više im se ne javlja!

Autor Dragan Šutvić

Prethodne jeseni Emil Forsberg igrao je protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

 Emil Forsberg napustio porodicu  Izvor: Instagram/shangaforsberg/printscreen

Poznati švedski fudbaler Emil Forsberg, jedan od najboljih fudbalera u svojoj zemlji, napravio je šokantan potez kada se početkom godine iz RB Lajpciga preselio u Njujork Red Bul. Selidba u SAD došla je nakon zasićenja u Bundesligi, a očigledno je pored njemačkog fudbala Emilu bilo dosta i porodice koju je godinama gradio sa nekadašnjom fudbalerkom Šangom. Ona je na Instagramu potvrdila da je Forsberg napustio porodicu!

Možda će vas zanimati

Po riječima Šange Forsberg, fudbaler je nakon selidbe u SAD prekinuo kontakt sa njom i njihovo dvoje djece, pa je riješila da podnese zahtjev za razvod braka. Emil je za to saznao preko objave na Instagramu, a sudeći po novom životu koji je započeo neće mu teško pasti to što će uskoro biti razveden. 

"Rastajemo se. Riječi koje sam mislila da nikada neću izgovoriti nakon dvoje djece i 19 godina zajedno i koje još uvijek djeluju nestvarno", napisala je Šanga Forsbeg i dodala: "Vojlela sam te više od svega i uvijek sam te podržavala. Ali, čak i ljubav ima svoje granice. Najveća ljubav su moja djeca i želim da znaju svoju vrijednost kao što ja znam svoju. Uzimati zdravo za gotovo i zanemarivati ​​nije ljubav. Novi početak u Njujorku je očigledno bio novi početak i za tebe i tvoj život. Samo ja, kao dijete, nisam znala za to. Ali, brzo je postalo bolno jasno. U novinama smo čitali i vidjeli da ti dobro ide i da uživaš u svakom trenutku. Imaš i planove za budućnost. Ni mi nismo znali za njih." Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

Forsberg je nakon igranja u lokalnom Sundsvalu nastupao za Malme, u kojem je tokom dvije sezone stekao punu afirmaciju. Uslijedio je transfer u RB Lajpcig, gdje je igrao od januara 2015. do januara 2024. godine. Tokom punih devet godina postao je jedan od najvažnijih fudbalera u klupskoj istoriji, a pratio je neverovatan rast kluba koji je u međuvremenu postao jedan od najboljih u Njmačkoj - prethodne jeseni igrao je i protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.

Krajem decembra 2023. godine saopšteno je da se Forsberg seli u ekipu Njujork Red Bula, koji je jedan od članova fudbalske porodice ove svjetski poznate kompanije. Šveđanin je već izborio svoje mjesto u startnoj postavi i već postiže golove u novom dresu. Ipak, njegova porodica ne gleda te mečeve, a on će karijeru nastaviti bez najvatrenije podrške sa tribina.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC