• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostaje bez napadača? Duljaj potvrdio: Želi da ode na ljeto!

Autor Dragan Šutvić

Samed Baždar napustiće Partizan na kraju sezone.

 Samed Baždar napušta Partizan  Izvor: MN PRESS

Partizan juri Crvenu zvezdu u Superligi i ne odustaje od borbe za titulu. Usled izostanka Mateuša Saldanje zbog povrede šansu u napadu u posljednje vrijeme dobio je Samed Baždar. Dao je dva gola na posljednje tri utakmice i pokazao šta sve može.

Pred utakmicu sa Voždovcem u Kupu Srbije mediji su pitali Igora Duljaja zašto je on dobio prednost u odnosu na Nemanju Nikolića. "Ako bih htio sebe da zaštitim stavio bih Nikolića u ekipu. Baždar ima 20 godina i moram da razmišljam šta je najbolje za klub. Samed je na radaru mnogih ekipa, upravo zbog igara u prvom timu. Čak i pored nedostataka, jer je nestrpljiv i sve hoće odmah. Moraju mladi igrači da shvate da ne može vrijeme da se preskoči i da postoji redoslijed koji mora da se poštuje i moramo da ga trpimo. I struka i tim, pa i ti stariji igrači među kojima je i Nikolić koji ga savetuje kako da se nosi u teškim momentima. Pošto razmišljam šta je najbolje za klub, ne za mene lično, onda gledamo koga možemo da stavimo u taj fudbalski izlog. Sada je to Baždar", rekao je Duljaj.

Vjeruje da će on da ode. "Teško je ocijeniti da li će on biti sa nama naredne sezone. Znamo da Partizan živi od prodaje igrača. Ostali smo bez dvojice mladih igrača u zimskom prelaznom roku, mislim na Ilića i Belića, ali bez njihovih transfera klub ne bi mogao da funkcioniše. Koliko sam uspio da primijetim Baždar ima želju da ode i da se dokaže, vidio je primjere kolega poput Stevanovića, Ilića, Milovanovića... Verovatno i sam vidi da su igrači od po 20 godina nosioci u nekim najjačim evropskim klubovima. Ima želju da ide, naravno pod uslovom da Partizan profitira i uloži novac u novog mladog igrača kog ćemo potražiti prvo u omladinskoj školi. Ukoliko ga tamo nema, onda ćemo proširiti potragu na region", zaključio je Duljaj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC