• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražio se novi trener Partizana! Duljaj otkrio kako je sačuvao posao u Humskoj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Partizana Igor Duljaj pričao o pripremljenom otkazu u Humskoj.

 Igor Duljaj pričao kako je preživio smjenu u Partizanu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbaleri Partizana dugo su bili na prvom mjestu u Superligi, ali ni to nije bilo dovoljno da Igor Duljaj čvrsto drži poziciju šefa stručnog štaba. Pred 30. kolo Superlige nekadašnji fudbaler i sada trener tima iz Humske otkrio je da mu se smjena u Partizanu pripremala i tokom boravka u Sloveniji, gdje su crno-bijeli odrađivali pripreme.

Zapravo, Duljaj je siguran da su mu otkaz u klubu spremali prije početka sezone, dok je još sklapao tim za tekuću sezonu. Iako ove sezone na domaćoj sceni sa Partizanom beleži rezultate iznad očekivanja, trener crno-bijelih svjestan je šta se dešavalo prije nekoliko mjeseci.

"Kada se vratim unazad, još od priprema u Sloveniji postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam", rekao je Igor Duljaj i dodao: "Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno, to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, poslije Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sjedio ovdje. Tada bih bio smijenjen."

Novi Pazar će u Humsku doputovati sa četvrtim trenerom u sezoni, dok TSC i drugu sezonu uzastopno završava sa Žarkom Lazetićem na klupi. Po mišljenju Igora Duljaja, to je dobar primjer u srpskom fudbalu.

"To je istina, ali kada pričamo o Žarku - on je fantastičan trener. Ljudi u klubu su prepoznali da odlično radi svoj posao. To se poklopilo. Ima podršku, a on na to vraća na najbolji mogući način. Igrao je Evropu, afirmisao dosta igrača koje je klub mogao da proda, što je nekada za TSC bilo veoma teško. Stabilan su klub, imaju svoj sistem, svoj program, a Žarko im vraća na najbolji način", zaključio je šef struke u Partizanu.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC