• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Erling Haland je prosječan fudbaler"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Žestoke riječi o nastupima Erlinga Holanda u meču protiv Real Madrida.

 erling haland je prosjecan fudbaler Izvor: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Videli smo čak šest golova u sjajnom meču Real Madrida i Mančester sitija (3:3), ali nijedan nije djelo najboljeg strelca "građana" Erlinga Halanda. Štaviše, Haland nije ušao ni u jednu šansu protiv odbrane "kraljevskog kluba", što nije prvi put da mu se događa kada protiv sebe ima kvalitetnije igrače i bolje organizovan tim.

Haland gotovo po pravilu ne pogađa u derbijima i značajnijim utakmicama i biva nevidljiv, što je posljedica igre protivničkog tima. Jednostavno, na postavljenu odbranu Haland i dalje nema rješenje, dok je većinu golova u svojoj karijeri (a ima ih) postigao iz tranzicije u kojoj je najbolji na svijetu. Kako vrijeme protiče, to uviđa sve veći broj fudbalskih navijača i bivših igrača, tako da je sada po Norvežaninu "opleo" Rafael van der Vart.

"Znam da je Haland svjetska klasa kada je realizacija u pitanju, ali sigurno možemo da očekujemo od njega malo više od onoga što je pokazao večeras? Znam da su ga njegovi saigrači 'preskakali', bio je najgori igrač na terenu", bez uvijanja je konstatovao bivši reprezentativac Holandije.

Erling Holand je ove sezone postigao 30 golova na 37 utakmica za Mančester siti. Prošle godine imao je 52 gola na 53 nastupa.

"Bio je baš loš, ako ne postigne gol, potpuno je beskoristan. Prosječan fudbaler sa loptom", dodao je nekadašnji igrač Reala kome se jako dopala utakmica na "Bernabeuu".

Revanš je na programu već 17. aprila na "Etihadu", a dobra vijest za Holanda je što ga neće čuvati Čuameni, koji je suspendovan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC