• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao iz Sampdorije, eksplodirao u Vojvodini: Veliki posao u Novom Sadu, potpisala gol-mašina

Efikasni napadač potpisao novi ugovor sa klubom.

 Mihailo Ivanović potpisao novi ugovor sa Vojvodinom Izvor: Jelena Grlic/© MN press, all rights reserved

FK Vojvodina potpisala je novi ugovor sa raspucanim napadačem Mihailom Ivanovićem (19). Nakon što je postigao sedam golova ove sezone, a posebno ušao u formu u posljednjih dvadesetak dana, klub je brzo reagovao i sačuvao ga za dugi vremenski period. Ujedno, ojačaio je i svoju poziciju u pregovorima sa zainteresovanim klubovima, jer skautima sigurno nije promaklo da Ivanović pogađa iz kola u kolo Superlige.

Efikasni Novosađanin dao je dva gola u pobjedi protiv Radnika (4:0), pa u sljedećem kolu pogodio i u remiju protiv Čukaričkog (1:1), a onda opet dao dva gola, u pobjedi protiv Železničara u Pančevu (3:0)...

Ivanović je rođen u Novom Sadu 2004. godine, visok je 191 centimetar i igra na pozicijama napadača i ofanzivnog veziste i nekadašnji je omladinski reprezentativac Srbije. Iz Vojvodine je u ljeto 2022. otišao u Sampdoriju, a prošlog ljeta se vratio i ovog proljeća eksplodirao.

"Srećan sam što sam potpisao novi ugovor, jer sam oduvijek govorio da želim da ostavim dubok trag u svom matičnom klubu. Takođe, ovo je neki znak i da klub računa na mene i na meni je da se sada odužim dobrim partijama, golovima i asistencijama", rekao je Ivanović poslije potpisivanja ugovora, koji će važiti do juna 2027. godine.

Izvor: MN PRESS

Pred Vojvodinom je još sedam utakmica u plej-ofu, borba za trofej Kupa Srbije u kojoj u polufinalu igra protiv Radničkog 1923 i biće to nove šanse Ivanoviću za dokazivanje. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC