• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan otkazao konferenciju za medije pred "vječiti" derbi! Da li će se igrati meč sa Zvezdom?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan neće održati konferenciju za medije pred derbi sa Crvenom zvezdom.

 partizan otkazao konferenciju za medije pred vjeciti derbi Izvor: Printscreen/YouTube/FK Partizan

Partizan je pustio u prodaju karte za derbi sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije, ali izgleda da još nije donijeta konačna odluka u vezi tog meča. Bar tako djeluje po najnovijim dešavanjima i odlukama koje su stigle iz kluba. Tačnije, po saopštenju koje je dostavljeno novinarima.

"Usljed dešavanja na proteklom derbiju FK Partizan neće održati redovnu konferenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama kluba bićete blagovremeno obaviješteni", poručili su iz kluba.

Šta ovo tačno znači i da li je u pitanju otkazivanje samo obraćanja Igora Duljaja ili je odigravanje meča zaista u opasnosti. Ostaje da se vidi... Podsjetimo, poslije 173. večitog derbija i pobjede crveno-bijelih u superligaškom okršaju (3:2) crno-bijeli najavili su ovu mogućnost usljed nezadovoljstva suđenjem.

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. vječiti derbi. Čovjek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Poslije još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobijedimo meč u kome smo u većem dijelu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcjenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", bila je poruka iz Partizana poslije meča.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:08
Zeljko Obradović i Igor Duljaj
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Naravno da ce da se igra.

sasa

ma mars smecari

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC