• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Zvezdine pobjede "pecnuo" Partizan! "Stalno se nešto žale"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šerif Endiaje smatra da je postigao regularan gol i da se Partizan bez potrebe svaki put žali poslije derbija.

 serif endiaje partizan se uvijek zali Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je pobijedila Partizan 3:2 u 173. "vječitom" derbiju uz koji još jednom može da stoji predznak - odličan! Vidjeli smo šanse, golove, naboj, sjajnu atmosferu, sve ono što derbi i treba da nosi, a nažalost uz sve to postalo je krajnje normalno i da se poslije svakog duela Zvezde i Partizana priča o sudijama.

Sada su nezadovoljni bili u Partizanu i odmah poslije meča najavili su u saopštenju da zbog sudije Pavla Ilića neće igrati meč sa Zvezdom u srijedu u Kupu Srbije (takođe na stadionu "Rajko Mitić"), pošto smatraju da ih je oštetio kod dva gola. Zvezda je do pobjede došla u 100. minutu nakon što je Katai sa "bijele tačke" u gol pretvorio penal koji je izborio Bukari, dok je prije toga Šerif Endiaje izjednačio rezultat nakon što je izašao jači iz duela sa Svetozarom Markovićem.

"Grmili" su u Partizanu, najviše od svih Bibars Natho, a strelac izjednačujućeg gola Šerif Endiaje spušta loptu: "Svaki put je ovako, svaki put se nešto žale. Sudija je rekao da je gol i nemam šta da kažem više", poručio je fudbaler koji je ove sezone bio strelac u svakom od derbija.

"Srećan sam zbog pobjede, odradili smo sjajan posao. Navijači su bili nevjerovatni. Ono što smo pokazali na terenu donosi pobjedu i zadovoljni smo zbog toga. Bilo mi je izuzetno teško da igram večeras protiv Partizana. Protivnik se branio i znao je da ćemo ga napasti. Pokušavao sam, postigao gol i nastavio da pokušavam. Svaku šansu koju imam hoću da pretvorim u gol. Dok sam na terenu pokušavam da postignem gol", naglasio je Senegalac.

Pogledajte i fotografije sa utakmice na stadionu "Rajko Mitić" na kojoj je bilo više od 30 hiljada gledalaca:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC