• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Budućnosti udario saigrača! Navijači skidali igrače, titula ode u Tuzi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Podgoričani napravili skandal poslije utakmice u kojoj su možda ostali bez šampionskog naslova

 Golman Budućnopsti udario saigrača, navijači skidali igrače Izvor: X/@cgsportme/Printscreen

Golman Budućnosti Đorđije Pavličić (27) nokautirao je saigrača Igora Ivanovića (33) poslije međusobne rasprave na terenu Stadiona pod Goricom. Njih dvojica verbalno su se sukobili poslije remija protiv Sutjeske (2:2), u kojem je strijelac za Podgoričane bio bivši reprezentativac Srbije i napadač Zvezde, Đorđe Despotović.

Ipak, ni njegov gol za 1:1 u 6. minutu, ni pogodak Ivana Bojovića za 2:1 u 80. nisu bili dovoljni da Budućnost pobijedi, jer je Sutjeska tresla mrežu udarcima Đorđa Šaletića u 1. minutu i Vaska Kalezića u 90. Sve to događalo se ispod sjeverne tribine stadiona, na "raportu" fudbalera kod navijačke grupe "Varvari", čiji su članovi tražili od igrača da skinu dresove.

Poslije remija, Budućnost je ispustila korak za vodećim Dečićem, koji četiri kola prije kraja ima tri boda više i tri meča bez poraza protiv Budućnosti ove sezone (pobjeda na jesen i potom dva remija). Budućnost je aktuelni prvak Crne Gore, tim sa najviše titula od otcjepljenja te zemlje (šest) i prethodnih sezona bio je najdominantniji sastav, sa tri pehara prvaka u prethodne četiri sezone.

Sa druge strane, Dečić pod vođstvom nekadašnjeg igrača Partizana Milorada Pekovića igra istorijsku sezonu i na dobrom je putu da prvi put postane šampion u svojoj 98 godina dugoj istoriji. Tim u kojem je ponikao nekadašnji as Crvene zvezde Refik Šabanadžović još nikad nije donio pehar u Tuzi, ali sada je sve realnije da će se to dogoditi.

Za Dečić u prolećnoj polusezoni igra nekadašnji centarfor Partizana Bojan Matić (32) i dao je osam golova na 10 nastupa, a u timu i bivši krilni napadač Crvene zvezde Nenad Gavrić (32).



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC