• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergeju Jakiroviću preminula majka

Autor Dragan Šutvić

Dinamo i Rijeka igraju za titulu, a Sergej Jakirović je u žalosti.

 Preminula majka Sergeja Jakirovića  Izvor: Profimedia

Dinamo je iskoristio kiks Rijeke i preuzeo lidersku poziciju u prvenstvu Hrvatske, a upravo će tom rivalu gostovati u narednoj rundi šampionata - možda i najbtinijem za odluku o novom prvaku. Nekoliko dana prije utakmice Rijeke i Dinama klub iz Zagreba je saznao tužne vijesti. Preminula je majka Sergeja Jakirovića, šefa stručnog štaba tima sa Maksimira.

Kako prenose hrvatski mediji, majka Sergeja Jakirovića preminula je u srijedu, ali će zbog poslovnih obaveza svog sina biti sahranjena tek narednog utorka. Odluka da se sačeka sa sahranom donesena je zbog veoma važnog meča koji Dinamo treba da odigra u Rijeci, gdje bi pobjedom mogao da napravi ogroman iskorak ka šampionskoj tituli.

Vjerovatno najvažniji meč u ovoj sezoni hrvatskog prvenstva na programu je u nedjelju od 19:30, a nakon te utakmice Jakirović će se zaputiti ka Metkoviću. Po informacijama hrvatskih medija, u gradiću na granici Hrvatske i BiH biće organizovana sahrana majke Dinamovog trenera, koji je nakon turbulentnog početka sezone sjeo na klupu tima.

Inače, Sergej Jakirović je rođeni Mostarac, ali i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju je odigrao pet mečeva. Tokom igračke karijere nosio je dres brojnih timova među kojima se ističu Zagreb, Rijeka, CSKA iz Sofije... Kao trener vodio je Sesvete, Goricu, Maribor, Zrinjski i Rijeku prije nego što je sjeo na klupu Dinama.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC