• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albert Nađ otvorio dušu pred kamerama: Partizan je u nokdaunu, ovo traje već dugo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Albert Nađ dao je izjavu poslije remija Napretka i Partizana.

 Albert Nađ izjava nakon remija protiv Napretka Izvor: Printscreen/Arena Sport

Partizan nije uspio da pobijedi u Kruševcu. Nadoknadio je minus od dva gola i osvojio samo bod protiv Napretka (3:3). Ovakav ishod pravi dodatne probleme crno-bijelima pošto ga čeka velika borba za odbranu drugog mjesta koje vodi u Ligu šampiona. Dosta problema u igri i to je vidljivo, već šest mečeva nije ostvario trijumf.

Poslije remija je Albert Nađ, čovjek koji je zamijenio Igora Duljaja na "užarenoj" klupi, iznio svoje viđenje situacije. "Prije svega, mislim da smo dobro počeli utakmicu. Nismo ovoliko šansi imali u posljednjih pet-šet mečeva. Ne znam zašto smo imali veliki pad poslije prvog i drugog gola. Čestitam Napretku na bodu", rekao je Nađ.

Osvrnuo se na promašaje. "Poslije svega što se dešavalo na meču, bod nam znači, ali to nije ono što smo željeli i planirali kada smo krenuli u Kruševac. Koliko ja vidim sa strane, ekipa je u nokdauna. Pokušaćemo da se vratimo i da izađemo iz ovoga. Ovo ne traje posljednja dva kola, već duži period. Prije svega, navijačima bih poželio da pruže podršku klubu."

Bilo je određenih povika sa tribina, ali o tome nije htio da priča. "Ne, ne, samo neka podržavaju klub i ove momke ,da vole svoj klub i njihovo iskazivanje tih stvari, nemam problem sa tim. Shvatio sam u životu da ne može svako da vas voli", jasan je Nađ.

Njegov kolega sa klupe Ivan Stefanović bio je prezadovoljan ishodom. "Za mene je Napredak ovaj meč dobio i da je Partizan dobio sa 5:3 za mene bi Napredak dobio ovaj meč. Igrali smo bez devetorice igrača koji su igrali plej-of. Dobili smo neke nove momke iz omladinske škole i tome treba da težimo. Partizan je bio bolji, mi smo imali neke šanse. Možda je ishod najrealniji, ali i da smo izgubili za mene su pobijedili", zaključio je Stefanović.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:41
Nađ sa igračima ispred svlačionice
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC