• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Crvenom zvezdom bio šampion - sad zove na proslavu!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo poziva navijače.

 Seku Sanogo zove navijače Crvene zvezde na proslavu titule Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je osvojila novu šampionsku titulu, a navijači već danima planiraju slavlje koje je zakazano za 25. maj. Na meču protiv Čukaričkog biće organizovana velika proslava sedme titule u nizu, a brojni aktuelni i bivši fudbaleri Crvene zvezde pozvali su publiku da ispuni tribine stadiona "Rajko Mitić". Među onima koji jedva čekaju proslavu je i defanzivni vezni Seku Sanogo.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, sada član Šafhauzena u Švajcarskoj, istakao je za klupski sajt da prati utakmice Crvene zvezde, kao i da se nada da će klub ove sezone pored šampionske titule osvojiti i trofej u Kupu Srbije, gdje treba da se odigra finale protiv Vojvodine. Nekoliko dana nakon toga biće organizovana proslava titule, a Sanogo se nada velikom broju navijača.

"Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bi na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za svo vrijeme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35 titula i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo nadam se osvojiti", rekao je Sanogo.

Kada je bio prvotimac Zvezde Sanogo je bio i šampion Srbije, a jednu od proslava posebno pamti. Tada su u proslavi nazvanoj "Bal na vodi" nastali spektakularni kadrovi - igrači i stručni štab plovili su Savom, a navijači sa obje obale pozdravljali svoje šampione! 

"Naravno da se sjećam svega, a najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sjećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cijele obale i neprestano nas bodrili. Nevjerovatna proslava zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje", istakao je Sanogo. 

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače u karijeri je igrao za Afrika Sports, Tun, Lozanu, Jang bojs, Al-Itihad, Crvenu zvezdu, Pariz i Šafhauzen, čiji je trenutno član. Za nacionalni tim svoje zemlje nastupio je tri puta tokom 2017. godine, a u klupskoj karijere ima osvojene titule u Obali Slonovače, Švajcarskoj i Srbiji.

Sa Crvenom zvezdom osvojio je četiri šampionske titule i tri Kupa Srbije. Od januara 2020. do juna 2023. godine nastupio je 99 mečeva u dresu crveno-bijelih, uz četiri postignuta gola i šest asistencija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC