• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović osvojio prvi trofej kao trener! "Svaka čast momcima, ponosan sam na njih"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Zrinjskog Željko Petrović prezadovoljan nakon osvajanja trofeja Kupa BIH!

 Željko Petrović prvi trofej kao trener Kup BIH Borac - Zrinjski Izvor: Slaven Petković - Mondo

Fudbaleri Zrinjskog su novi-stari osvajači Kupa BIH, pošto su u revanšu finala, kao i u prvom meču, savladali Borac rezultatom 1:0.

"Plemići" su tako stigli do svog trećeg osvojenog pehara u ovom takmičenju, bio je ovo prvi trenerski trofej u karijeri za Željka Petrovića, crnogorskog stručnjaka koji je u januaru preuzeo ekipu.

Kuriozitet je da je Zrinjski stigao do trofeja bez primljenog gola.

"Ovo je fenomenalno! Za dvije godine 31 gol, a jedan smo primili . Svaka čast ovim momcima, ja sam ponosan na njih", rekao je Petrović, a potom se osvrnuo na utakmicu.

"Fenomenalna izmjena, Bradarić koji je juče imao temperaturu i nije mogao da izađe iz kreveta došao je na svoju inicijativu sinoć oko jedan sat da pomogne ako bude trebalo zadnjih deset minuta. Tako se i namjestilo večeras".

Trener Borca Vinko Marinović napravio je nekoliko izmjena za ovaj meč, ali to nije iznenadilo Petrovića.

"Mi smo profesionalci. Ja sam profesionalac, mene ništa ne može da iznenadi. Može da pobijedi, ali ne i da iznenadi. Njihova formacija je bila ista, samo su drugi igrači bili. Imamo još Igman u nedjelju, moramo to da odradimo profesionalno kako i dolikuje nama. Nadam se da ćemo i zadnje kolo završiti kako treba“, poručio je vidno raspoloženi Petrović.

Izvor: Slaven Petković - Mondo

Fudbaler Zrinjskog Tarik Ramić istakao je da je Zrinjski imao odličnu sezonu, uprkos tome što nije osvojio šampionsku titulu.

"Čestitao bih svojim momcima, zaista smo se trudili da dođemo ovdje i uzmemo taj kup. Stvarno im čestitam na osvojenom trofeju, bez primljenog gola, protiv ekipe koja je osvojila ligu. Mislim da smo imali odličnu sezonu iako nismo osvojoli ligu i mislim da se premalo priča o Zrinjskom i o uspjehu ove sezone. Igrali smo Evropu, imali smo preko 50 utakmica, u dobroj smo formi, imamo odlične igrače...", rekao je Ramić.

On je stigao u Zrinjski iz Sarajeva i poručio da uživa u mostarskom klubu.

"Osvojen je trofej. Sa Sarajevom sam isto osvojio kup, iako tada nisam igrao u finalu. Uživao sam čitavu sezonu, izborili smo Evropu, sada osvojili Kup BIH i stvarno uživam u Zrinjskom", zaključio je Ramić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC