• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan odbio 8 miliona evra! Za najboljeg igrača traži više - čeka ponudu iz Premijer lige!

Autor Milutin Vujičić

Partizan želi da proda Mateusa Saldanju, ali želi da zaradi što više.

 Partizan odbio osam miliona evra za Saldanju Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan je zimus uspio da zadrži Mateusa Saldanju, ali ovog ljeta je to praktično nemoguća misija. Za najboljeg strijelca i igrača Partizana zainteresovani su mnogi klubovi, a posebno se priča o Turskoj pošto je prethodnog vikenda Saldanja navodno uživo gledao meč Galatasaraja i Fenerbahčea u Istanbulu.

Prema riječima turskog novinara Jagiza Sabunčoglua koji je sjedio sa Saldanjinim agentom na utakmici, Brazilac je ipak bliži odlasku na Zapad: "Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting", saopšteno je.

Saldanja je inače u Partizan stigao prošlog ljeta iz Japana u transferu vrijednom 1,3 miliona evra, a mnogi su posumnjali u ovaj potez crno-bijelih pošto statistika brazilskog napadača nije naročito obećavala. Ipak, ove sezone je potpuno "eksplodirao" i postigao je 18 golova u svim takmičenjima.

Većinu doduše u jesenjem dijelu sezone, pošto se tokom proljeća mučio sa povredama i to je jedan od razloga što je Partizan "pao" u nastavku sezone i na kraju uz mnogo muke došao do drugog mjesta i kvalifikacija za Ligu šampiona. Izvjesno je pak da u njih neće ući sa Saldanjom, pošto se očekuje "jača" ponuda u Humskoj kojom bi riješili veliki broj problema koje imaju, a vidjećemo da li će i zamjena za Brazilca biti pogodak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC