• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić pred posljednju ligašku utakmicu: "Želimo okončati prvenstvo onako kako smo i počeli"

Autor Haris Krhalić

Trener Sloge iz Doboja najavio je posljednji ligaški meč njegovog tima.

 GOŠK Sloga Jagodić najava Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri Sloge iz Doboja posljednju ligašku utakmicu ove sezone odigraće u Gabeli gdje će snage odmjeriti sa ekipom GOŠK-a.

Trener Dobojlija Vlado Jagodić najavio je ovaj meč u kojem njegova ekipa nakon tri vezana poraza želi da dođe do trijumfa kako bi zadržala šesto mjesto na tabeli Premijer lige BiH.

„Završava se ovo prvenstvo koje je nam je donijelo dosta lijepih stvari. Mnogo kadrovskih problema koji nas prate u posljednje vrijeme su se nastavili i pred utakmicu sa Širokim Brijegom. Nije prošlo mnogo vremena od te posljednje utakmice u Gabeli gdje je Sloga odigrala možda i najbolju utakmicu na gostujućim terenima. Na bazi tog sam pokušao da pravim i pripremu ove utakmice. Međutim, kada pogledate tadašnji sastav i sastav koji ću moći sad da izvedem, gotovo da je prepolovljen. Ne tražim olakšavajuće okolonosti, ne odgovara mi ovaj negativan niz pogotov jer znam šta slijedi 29. maja. Preostalo nam je još odigrati utakmicu u Gabeli i finale Kupa dr Milan Jelić“, rekao je Jagodić koji je govori i o kadrovskim problemima.

"Juče su trenirali i Mrkaić i Veselinović, ali više iz želje da nam pomognu u datom momentu nego što to mogu. Nije realno da poslije tih povreda mogu odigrati utakmicu, bio bi veliki rizik i zaista ću razmisliti da li ih uopšte voditi na put sutra. Problem ima i kapiten Milan Milanović te ga moramo ispoštovati jer je on odigrao najviše utakmica ove sezone“.

Što se tiče same utakmice, Jagodić je rekao kako ovaj meč ima veliku vrijednost za njegov tim.

„GOŠK želi da se pobjedom oprosti od svoje publike, ali isto tako da nam se revanšira za dva poraza. Iz tog razloga smatram da je ovo utakmica koja ima veliku vrijednost za nas, ali nije ni smak svijeta ako se nešto negativno dogodi. Želimo završiti na šestoj poziciji i prijeti nam opasnost da padnemo za jedno ili dva mjesta na tabeli. To ne bih volio da se dogodi i to je jedan od ključnih motiva da završimo sezonu kako smo je i otvorili.“

Sloga će do kraja sezone odigrati i finale Kupa RS protiv Zvijezde 09, a Jagodić nije htio govoriti o tom meču prije nego se spusti zavjesa na Premijer ligu BiH. Meč finala se igra 29. maja na Gradskom stadionu u Banjaluci s početkom od 18 časova.

„O finalu Kupa ne želim pričati dok ne završimo ovo tako da imaćemo vremena da poslije meča u Gabeli da pričamo o onome što slijedi“.

Jagodić je za kraj čestitao ekipi GOŠK-a na izborenom opastanku u Premijer ligi BiH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC