• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić u Posušju očekuje odgovornost i taktičku disciplinu: Ne smije da nam se ponovi 4:0!

Autor Dragan Šutvić

Trener Dobojlija najavio je duel sa Posušacima.

 Premijer liga BiH Posušje Sloga Vlado Jagodić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Pretposljednju gostujuću utakmicu u sezoni fudbaleri Sloge Meridian odigraće u nedjelju od 19.30 časova, kada će u okviru 31. premijerligaškog kola ukrstiti koplja sa Posušjem.

"Posušje je, kao što smo mi u jednom periodu bili hit prvenstva, ušlo nakon jednog dobrog niza u seriju poraza. Igrali su sa teškim protivnicima, ali sigurno je da su ekipa za respekt, pogotovo mladi trener Ćorić koji je iz te kipe izvukao maksimum maksimuma. Iz tog razloga, oni su visoko plasirani", rekao je u najavi ovog meča trener Dobojlija Vlado Jagodić, dodavši:

"Naš posljednji prvenstveni susret protiv Sarajeva (0:1) je nažalost bio neuspješan i time je Sarajevo napravilo veliku razliku u odnosu na nas i Posušje, koju oni sigurno neće ispustiti. Naravno da i sljedeća utakmica na Koševu između Sarajeva i Posušja isto tako ima draž jer se sreću u tri kola ove ekipe između sebe."

Pod vođstvom Vlade Jagodića, Sloga Meridian je dva puta poražena u Posušju.

"Jednom je bilo 4:0, gdje smo bili katastrofalni, a u kup-utakmici gdje je bilo 3:2 primili smo gol u sudijskom vremenu. To smo kompenzovali pobjedom 2:0 na domaćem terenu i uspjeli da ih izbacimo iz Kupa. Znamo da sad igraju oproštajnu utakmicu na svom stadionu jer prelaze u Tomislavgrad da i svoj stadion srede kao što smo i mi naš. Znamo da i tu ima mala specifičnost, vjerovatno žele da se od svoje publike oproste što boljim rezultatom. Mi ćemo sve učiniti da odigramo dobru utakmicu. Imamo kadrovskih problema kao i oni, sad je neminovno da aprilski zgusnuti raspored uzme danak, da ima povreda u svim klubovima. Sada se trenira tako da se osvježava i održava ekipa, a nikako da se puni kondicijom, to bi bilo suludo", istakao je Jagodić, koji se suočio pred ovo gostovanje sa novim kadrovskim problemima.

"Najvjerovatnije ćemo pored već ustaljenih Veselinovića, Vidića i Karaća koji mi nedostaju biti i bez Redžića koji ima tri žuta kartona i Đorđa Milojevića, te Nikole Dujakovića koji imaju virozu i visoku temperaturu, tako da nam i to usložnjava stvar. Na kraju, i ova utakmica protiv Borca iz Kozarske Dubice je bila šansa pojedinim mladim igračima koji osjećaju da možda nisu dobili dovoljno prilike, a igrali su ovu utakmicu. Neće biti iznenađenje ako neki od njih budu starteri jer i ja želim kroz ove tri utakmice da vidim i da ne pogriješim u odabiru za sljedeću sezonu."

Od svojih izabranika, kako kaže, očekuje taktičku disciplinu.

"Ne dolazi u obzir da se ponašamo onako kako smo se ponašali kad smo izgubili 4:0. Ova kup-utakmica kad smo izgubili 3:2 je pomalo primjer kako treba. Moramo da budemo efikasniji, da pokušamo da damo golove, a da ne primimo iz katastrofalnih grešaka. Biće to utakmica u kojoj će možda i određeni pojedinac da riješi, koji ima dobar i uspješan dan tada, ali će i taktička odgovornost imati veliku ulogu. Posušje je poznato kao ekipa koja igra odgovorno, brzo, na posjed lopte i brze tranzicije. Ponašaćemo se odgovorno i učiniti sve da, zašto da ne, ostvarimo napokon pobjedu u Posušju", istakao je Jagodić.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC