• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kažu grub je, a ima takvih u Premijer ligi!" Albert Nađ: Bez njega smo mlitavi!

Autor Dragan Šutvić

Takav igrač nedostaje crno-bijelima, a izgleda da se teško nalazi.

 Albert Nađ o Kristiijanu Beliću Izvor: MN PRESS

Govorio je Albert Nađ na kraju sezone o mnogo tema, od odnosa svojih igrača prema igri, preko kvalifikacija za Ligu šampiona i prelaznog roka pa do nekih igrača koji su nedostajali u drugom dijelu sezone. Kristijan Belić je otišao u AZ Alkmar, ali nije uspio Partizan da ga zamijeni na pravi način. 

"Neću da kažem da je njegov odlazak odmogao ili da nas je poremetio, ali dosta nam je značilo. Nedostajala nam je njegova energija čitave sezone u Partizanu. Bez obzira što su ga mnogi okarakterisali da je grub igrač, nikad nije išao da namjerno povredi igrača. To je njegov stil, mnogo je takvih igrača u Premijer ligi, Bundesligi, vidim da ga mnogo poštuju i cijene u AZ Alkmaru", počeo je Nađ.

On je naglasio da odbrana kreće od napada, preko veznog reda i nakon što je ponovio da je Aleksandar Jovanović spasio mnogo bodova crno-bijelima istakao je da je njegova ekipa bila nedovoljno agresivna. 

"Nama je mnogo nedostajao o mislim da smo bili jedna ekipa koja je bila mnogo što se tiče duel igre mlitava. Gubii smo mnogo duela, pogotovo tu na sredini gdje se sve dešava. Iz tih situacija kasnije kažu da je odbrana jedan od najvećih krivaca za ove loše rezultate. Ne, definitivno odbrana počinje od napada, preko veznog reda, a vezni red je srce ekipe. Mi sve treba da riješimo, da ne dozvolimo da oni nešto moraju da rade u odbrane. Vodim se jednom rečenicom koju mi je rekao jedan od trenera da je nas deset dovoljno da spriječimo situaciju da nas poslije golman spašava. Šta radimo nas deset ako mora golman da nas spašava? Ne jedan ili dva nego nas deset. Mislim da cijela ekipa mora i da se brani i da napada", smatra Nađ. 

Pogledajte

07:11
Albert Nađ o Kristijanu Beliću
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Na kraju je ipak naglasio da ima načina da se to popravi. Kako dopunom selekcije, tako i novim načinom rada i treninga.

"Mislim da su protivnici lako dolazili u situaciju da nam ugrožavaju gol. Pa i ova posljednja utakmica, došli smo u situaciju da primimo gol iz maltene prvog napada. Gdje smo mogli da uradimo mnogo više sa nekim prekidom faulom, ali mi nismo mogli čak ni da stignemo da napravimo faul. Ja volim ekipu koja je borbena, ja volim ratnike. Dopunom selekcije, načinom treniranja, psihologijom, ali prije svega načinom rada ćemo pokušati da to promijenimo", završio je Nađ.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC