• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joveljić teroriše golmane u Americi! Piksi ga ne vodi na EURO 2024, a on rešeta u SAD! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatna forma Dejana Joveljića tokom čitave sezone u dresu Los Anđeles Galaksija.

 Dejan Joveljić dva nova gola u MLS-u Izvor: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Srpski napadač Dejan Joveljić nalazi se u fantastičnoj formi na početku nove sezone u SAD! Nekadašnji golgeter Crvene zvezde bio je impresivan i na meču protiv Dalasa, 16. koji je njegov LA Galaksi odigrao u prvenstvu - utakmicu je obilježio sa dva postignuta gola i dva iznuđena penala od kojih jedan njegov saigrač nije uspio da pretvori u gol.

Joveljić je već u četvrtom minutu meča iskoristio šansu koja mu se ukazala i zatresao mrežu tima iz Teksasa. Dejan je ispratio akciju svog tima, pobjegao čuvarima i ostao usamljen negdje oko bijele tačke. Preciznim udarcem sa 11 ili možda 12 metara udaljenosti srpski napadač postigao je prvi gol na meču i tako najavio u kom će se smjeru kretati ovaj meč. Pogledajte njegov pogodak:

Gotovo pola sata kasnije joveljić je iznudio penal koji Gabrijel Pec nije pretvorio u gol, pa je bivšem napadaču Zvezde postalo jasno da će morati sam. Nakon što je i drugi put iznudio penal, Dejan Joveljić je i preuzeo odgovornost - igrao se 66. minut meča kada je izuzetno preciznim udarcem sa bijele tačke postigao drugi gol. Ovo je njegov gol sa penala:

Inače, Dejan Joveljić trenutno ima devet golova i tri asistencije na 14 odigranih utakmica u sezoni. Što se tiče efikasnosti, od njega su uspješnija samo četiri fudbalera u najboljoj ligi američkog fudbala. Kristijan Arango i Kristijan Benteke postigli su po 13 golova, dok su Luis Suarez i Lionel Mesi pogađali po 11 puta.

Los Anđeles Galaksi zauzima drugo mjesto na Zapadu MLS-a, sa 28 osvojenih bodova iz 16 odigranih mečeva. Ispred je samo Real Solt Lejk koji ima 30 bodova, dok treće mjesto zauzima gradski rivali momaka iz Galaksija, sa 27 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC