• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu izbacio iz Evrope, sad postaje bokser: Njegov gol u 90. minutu crveno-bijeli žele da zaborave

Bivši španski fudbaler Naćo Novo počinje boksersku karijeru, sedam godina nakon fudbalske.

 Naćo Novo počinje boksersku karijeru Izvor: Youtube/Crni Guja/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde su kao aktuelni šampioni države počeli kvalifikacije za Ligu šampiona u sezoni 2007/08 u drugom kolu, a u trećem su zaustavljeni od strane škotskog velikana Rendžersa. Nakon što su golom u gostima eliminisali Levadiju iz Talina, momci u crveno-bijelim dresovima nisu uspjeli da preskoče Rendžers i domognu se grupne faze Lige šampiona, iako su tih godina imali izuzetno kvalitetan tim. Glavni negativac dvomeča bio je španski fudbaler Naćo Novo.

To je ime koji već više od decenije i po pokušavaju da smetnu s uma navijači Crvene zvezde, ali ako im je za utjehu - sada će moći da navijaju za njegove protivnike u bokserskom ringu. Španac je odlučio da se vrati sportu sedam godina nakon završetka igračke karijere, ali ovog puta u potpuno drugačijoj ulozi.

Naćo Novo će debitantski nastup imati na događaju "OVO Hydro" u avgustu, a karte za taj spektakl već su u prodaji. Njihova cijena je 47 funti, a Naćo će za rivala imati daleko mlađu zvijezdu društvenih mreža Caza Miligana. Ovaj momak poznat je na Instagramu, Tiktoku i drugim platformama, a djeluje da će i njemu ovo biti debitantski nastup u ringu. Pogledajte najavu borbe:

Nema sumnje da će navijači Crvene zvezde navijati protiv Španca, jer se mnogi i danas sećaju njegovog gola koji je eliminisao srpski tim iz Evrope. U trećem kolu kvalifikacija Novo je bio junak škotskog tima, jer je u 90. minutu utakmice u Glazgovu postigao jedini gol, tako što je nakon dubinske lopte pobjegao odbrani i udarcem po zemlji pogodio dalji ugao. Zvezda je u revanšu promašila velike prilike pred svojom publikom, a Rendžers je minimalnim rezultatom stigao do grupne faze u kojoj je igrao protiv Barselone, Liona i Štutgarta.

Kao trećeplasirani tim u grupi E škotski predstavnik se preselio u Kup UEFA gdje je na putu do finala i poraza od Zenita redom pobjeđivao Panatinaikos, Verder, Sporting i Fiorentinu. Novo je i u polufinalu protiv italijanskog tima bio junak, pošto je postigao posljednji gol u penal seriji.

Karijera mu je od tada išla čudnim putevima i nije imao previše fudbalskih uspeha. Prethodni put kada se o bivšem španskom fudbaleru opširno pričalo i pisalo u medijima je glavna tema bila njegova nekadašnja izabranica Stefani Hini. Ona je odlučila da zarađuje preko sajta za odrasle.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC