• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najkontroverznija odluka na EURO 2024! Holanđani čupali kosu, a VAR i sudija spasili Francuze

Holanđani su skakali oko arbitra Entonija Tejlora, ali on nije promenio prvobitnu odluku svog pomoćnika!

 simons, holandija Izvor: Hendrik Schmidt / AFP / Profimedia

Holandija i Francuska odigrali su prvi meč bez golova na Evropskom prvenstvu, ali je bio to sve samo ne dosadan meč! Holandski ofanzivac Ćavi Simons savladao je u 70. minutu golmana Trikolora Majka Manjana, burno je slavio taj gol uz eksploziju navijača u narandžastom u Lajpcigu... A, onda su svi vidjeli da je pomoćni sudija podigao ofsajd!

Glavni sudija Entoni Tejlor poništio je pogodak na asistenciju svog pomoćnika, koji je vidio da je Holanđanin Denzel Damfris stajao kraj golmana u trenutku dok je lopta ulazila u mrežu. Tačnije, da je bio između njega i lopte.

Holanđani su u trenutku pobjesnili, kapiten Virdžil Van Dajk prišao je arbitru i protestovao, a Britanac Tejlor se se konsultovao sa svojim kolegama u VAR sobi. I iako nije ometao pogled golmana na loptu, arbitri su procijenili da je ipak uticao na njega i spriječio ga da reaguje kako je htio.

Epilog je bio na štetu Holandije - gol je bio poništen, a EURO 2024 dobio je najkontroverzniju odluku od početka turnira. Kao i nekoliko puta ove sezone, engleski arbitri i VAR tehnologija bili su spoj koji izaziva kontroverze. Pogledajte ovu situaciju, o kojoj će se sigurno još pričati:

Remijem 0.0, Holandija i Francuska ostale su izjednačene na čelu tabele Grupe D, sa po četiri boda, trećeplasirana je Austrija sa tri, a bez boda i bez šanse da prođe ostala je Poljska, koja ima nula poena i na začelju je tabele. U posljednjem kolu 25. juna igraće Holandija i Austrija i Francuska - Poljska.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC