• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srpska liga ne pamti ovakav transfer" Nenad Lalatović preuzima trećeligaša Srbije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ako je tačno, Nenad Lalatović zaista je napravio šokantan potez.

 Nenad Lalatović trener Naftagas Elemir Izvor: MONDO

Nevjerovatna vijest u srpskom fudbalu! Srpskoligaš (član trećeg ranga), FK Naftagas Elemir objavio je da će Nenad Lalatović sjesti na njegovu klupu i da će ga voditi u borbi za plasman u drugo ligu!

Nema druge potvrde ove vijesti osim objave na zvaničnom Fejsbuk nalogu kluba. Pročitajte je:

"Kakva 24h su iza nas... MOŽDA I ISTORIJSKA... Poslije popijenog bromazepana, podijeliću ovu ekskluzivu sa vama. Sve nas je šokirala vijest od juče da Predrag Kandić više nije šef stručnog štaba naše prve ekipe, još se nismo oporavili od tog šoka, a već slijedi nešto što ne znam kako da nazovem. Potresi, detonacije, bombe, i te stvari su previše slabe... Ovo bi možda mogao da uporedim jedino sa zemljotresom ili atomskom bombom... Dame i gospodo, upravo je stigla potvrda za jedan transfer kakav možda i nikad nije viđen u srpskoligaškom karavanu... Čovjek koji je sa velikim uspjehom vodio više superligaških klubova, poznat po vrlo iskrenim izjavama i komentarima (i još po nečemu) novi je trener našeg prvog tima. NENAD LALATOVIĆ novi je šef stručnog štaba FK Naftagasa iz Elemira!!! Lalate, brate, dobro nam došao... Nadam se da ćeš se lako uklopiti sa nama na svim poljima! Naprijed, PLAVI."

Nenad Lalatović je prošle sezone radio u Ukrajini i u Spartaku iz Subotice, sa kojim se rastao tokom drugog dijela takmičarske godine poslije niza loših rezultata na domaćem terenu. Prethodno je vodio niz superligaških klubova - Zvezdu, Borac Čačak, Voždovac, Vojvodinu (u kojoj je ostavio najdublji trag i osvojio Kup), Radnički Niš, Radnički 1923 Kragujevac, Mladost GAT, Čukarički, kao i banjalučki Borac...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC