• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je pretjerao? Rade Bogdanović žestoko "opleo" po Slovencima Josipu Iličiću i Benjaminu Šešku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Da li je ovoga puta Rade Bogdanović zaista pretjerao?

 rade bogdanovic o josipu ilicicu i psihickim problemima Izvor: RTS/screenshot/ Youtube/RTS Sport/Printscreen

Slovenija se junački borila sa Portugalom, uspjeli su da prežive i dosuđen penal za favorizovanog rivala, ali im je na kraju presudila penal serija. Kristijano Ronaldo je u popravnom bio bolji i dao je gol, dok su sva tri izvođača jedanaesteraca za Sloveniju promašila. Poslije meča na "RTS-u" je to komentarisao nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović, koji je istakao da se nadao pobjedi Slovenije. Ipak, nije se složio sa izborom izvođača penala.

Prvi penal promašio je Josip Iličić, a neprecizni su bili i Jure Balkovec i Benjamin Verbič. Ipak posebno je Bogdanoviću zasmetalo to što je iskusni Iličić, koji se ranije mučio sa problemima sa mentalnim zdravljem izabran da izvede penal. Ni prva ni posljednja izjava Radeta Bogdanovića koja zadire u nečiju privatnost. 

"Ja bih bio sretan da su Slovenci prošli. Na kraju, sitnice su odlučile meč. Kada četiri utakmice ne izgubite, pored ovakvog fajta... Međutim, neiskustvo. Ne može trener da uvede dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor selektora (Matjaža) Keka je da dva lijevonoga fudbalera uvedeš", rekao je Bogdanović.

Prokomentarisao je i promašaj najveće zvijezde ovog tima Benjamina Šeška u odsudnom trenutku. Imao je napadač Lajpciga šansu da sve završi u produžetku kada se našao oči u oči sa Diogom Koštom, ali ga je portugalski golman zaustavio.

"Šeško? Momak, kad ćeš ako nećeš večeras. Pobjegneš, ne šutneš, nego zgužvaš loptu lijevom nogom. To je presudilo večerašnju utakmicu. U idelanom momentu je mogao da riješi, ali nije. Najgore što može da uradi jeste da "telefonira". Položaj tijelom je govorio gdje će da šutira. Mogao je sve da radi isto kao u prvoj situaciji kao sa Pepeom, da uđe u liniju, to je faul... Igrač vrijedi 50 miliona, a zgužva loptu lijevom nogom", završio je Rade Bogdanović.

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:25
Radost Gruzina
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC