• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Milojević! Prvi komentar poslije pobjede Zvezde: "Dolaziće i teški trenuci..."

Autor Dušan Ninković

Zvezda je upisala pobjedu, a Milojević poihvalio svoje igrače.

 FK Crvena Zvezda pripreme za sezonu 2024/25 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Soči (2:0) u prvom pripremnom meču na turniru u Sankt Peterburgu, a trener Vladan Milojević imao je priliku da na djelu vidi pojedina pojačanja i momke koji bi u narednoj sezoni trebalo da se bore za mjesto bonusa. Zablistali su pojedini fudbaleri Crvene zvezde protiv ruskog tima, a Milojević je zadovoljan opštim utiskom.

Istakao je to i u izjavi za klupski sajt nakon završetka prve provjere u Rusiji. Po njegovim riječima, ekipa još nije kompletna niti u potpunosti spremna, ali ima i dobrih stvari - Milojević je oduševljen kako njegov tim trenira pred početak nove sezone.

"Bila je jedna dobra provjera za nas, u svakom slučaju još smo u fazi priprema i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koji se polako integrišu u sistem, sve u svemu bilo je dosta dobro. Ima naravno još stvari koje bi trebalo da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom", započeo je Milojević i dodao: "Sigurno je da nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju fudbaleri koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza. Moram zaista sve da ih pohvalim, vrijedni su, ćute i rade, znaju koji su im zahtjevi. Imamo svakako još dosta prostora da napredujemo i s druge strane da se pripremimo što na fizičkom planu, tako i na taktičkom."

Trener crveno-belih zadovoljan je atmosferom u timu. "Mi smo jedna familija, kada je u porodici sve u redu lakše je da radite. Dolaziće i teški trenuci kada ćemo morati da ih prevaziđemo, ali je za sada sve u najboljem redu, nadam se da će tako biti do samog kraja", rekao je Vladan Milojević i dodao: "Mi nećemo odstupati od našeg rada i cilja, nama je fokus na prvenstvu i izazovima koji nas očekuju u šampionatu. Ovo su pripremne utakmice svakako je kada igrate u Crvenoj zvezdi bitan rezultat, ali to nije primarno u ovom trenutku. U pitanju su jake i teške provjere, koje možemo da analiziramo i da prokomentarišemo sa igračima, u svakom slučaju znamo šta treba da radimo. Za tri dana je utakmica sa Zenitom, ali nećemo odstupati od našeg sistema rada kao i do sada."

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC