• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pobijedila, a onda je izbila opšta tuča: Argentinac htio da bije sudiju, igrači se potukli! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon uvodnog meča Crvene zvezde i Sočija na susretu Zenita i Sočija vidjeli smo nemile scene.

 Zvezda pobijedila, a onda je izbila opšta tuča: Argentinac htio da bije sudiju, igrači se potukli! (VIDEO) Izvor: X/Fábio Aleixo

Crvena zvezda je na pripremnom turniru u Sankt Petersburgu savladala Soči na otvaranju, a onda je na sljedećoj utakmici viđena opšta tuča i haos! Igrao je domaćin Zenit sa Taljeresom iz Argentine i meč se završio rezultatom 1:0, ali je nažalost utakmica ostala obilježena ogromnim incidentima. 

Sve je krenulo poslije sat vremena igre kada je sudija svirao penal za Zenit, a iskusni argnetinski ofanzivni vezista Ruben Bota je izgubio živce. Nekadašnji fudbaler Intera je krenuo na sudiju, gurnuo ga sa leđa, nakon čega je naravno dobio crveni karton. Ipak nije ga to smirilo već je golman njegovog tima jedva uspio da ga zadrži da se fizički ne obračuna sa arbitrom!

Bota koji je u jednom trenutku bio na pragu reprezentacije Argentine sada ima 34 godine i poslije karijere koju je proveo u Italiji, Meksiku i Argentini stigao je u Taljeres, a njegov potez je samo uzburkao strasti na terenu. Pogledajte kako je napao sudiju meča:

 Meč se nastavio, a nakon jednog grubog starta fudbalera Zenita, igrači iz Južne Amerike su opet planuli. Počela je opšta tuča na terenu, tako da se na kraju meč jedva završio. Crvena zvezda će u nastavku turnira igrati u ponedjeljak sa Zenitom, a u petak sa ekipom iz Kordobe. Pogledajte i taj drugi incident na meču:

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC