• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac BiH ulaže oko četiri miliona KM u Srbiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vezista turskog Fenerbahčea i reprezentacije Bosne i Hercegovine Rade Krunić odlučio je dio novca uložiti u pijacu u Srbiji.

 Rade Krunić ulaže oko četiri miliona KM u Srbiju Izvor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako je saopšteno iz opštinske uprave Srbobrana, počela je izgradnja novog retail parka i novog pijačnog prostora, na prostoru stare glavne pijace.

Biće otvorene četiri prodavnice poznatih brendova i podignut novi pijačni prostor po savremenim standardima, a posao će dobiti 40 radnika. Vrijednost investicije je, kako je objavljeno, oko četiri miliona KM, prenio je "Avaz".

"Plan je da se projekat okonča do kraja ove godine i sve radnje budu otvorene. Na istoj parceli na kojoj je bila do sada, minimalno izmještena, gradiće se nova pijaca, a plan je prostor popločati behaton pločama, postaviti natkrivene tezge i ostaviti dovoljno prostora za uobičajenu prodaju van tezgi", rekao je Radivoj Debeljački, predsjednik Opštine Srbobran.

Prema njegovim riječima, oko retail parka biće izgrađena saobraćajnica za ulazom i izlazom sa cijelog prostora, a tržni centar i nova pijaca neće biti razdvojeni nikakvom ogradom. Takođe, naglasio je kako će pravoslavni krst koji se nalazi na platou stare pijace, biti restauriran i postavljen ispred objekta, sve uz blagoslov Eparhije bačke i Crkvene opštine Srbobran, koja će i izvoditi ovaj dio radova", saopšteno je iz opštinske uprave Srbobran.

Što se Krunića tiče, on je od zimus član Fenerbahčea, a u karijeri je igrao za Foču, Donji Srem, Borac Čačak, Veronu, Empoli i Milan. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je 33 nastupa i postigao četiri gola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC