• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac sačuvao mrežu, Majers držao čas: Cijela ekipa je odigrala dobro, naš golman još malo bolje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Imamo snove, svoje ambicije, vidjećemo šta će biti sljedeće sedmice", poručio je štoper Borca, Bart Majers, nakon remija s aFerencvarošem u Budimpešti.

 Bart Majers nakon utakmice Ferencvaroš - Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac nastavio je sa sjajnim partijama u Evropi i u četvrtak uveče remizirao sa Ferencvarošem 0:0 u prvom meču plej-ofa Lige Evrope.

Crveno-plavi su odigrali odličnih 90 minuta, dozvolivši tek nekoliko prilika protivniku, koji je na kraju ispraćen sa terena zvižducima svojih navijača.

Uz golmana Filipa Manojlovića, koji je u par navrata sjajnim intervencijama sačuvao svoju mrežu, jedan od junaka bio je i štoper Bart Majers, koji u paru sa Jurihom Karolinom nije dozvolio napadačima Ferencvaroša da mnogo ugroze gol Banjalučana.

"Cijela ekipa je odigrala dobro, golman i još malo bolje, ali odigrali smo jako dobru utakmicu. U odbrani smo bili jako čvrsti, imali smo odličnu saradnju zadnje linije i ostatka ekipe. Pokušavali smo i u napadu, ali nije bilo lako, Ferencvaroš je odlična ekipa i treba da budemo zadovoljni remijem", rekao je Majers nakon meča.

Pogledajte

01:31
Bart Majers
Izvor: Mondo/Goran Arbutina
Izvor: Mondo/Goran Arbutina

Štoperski tandem iz Holandije ove sezone jedan je od najboljih dijelova ekipe Mladena Žižovića, a Karolina je mogao da se i proslavi na suprotnoj strani terena, kada je u posljednjim trenucima utakmice imao sjajnu šansu.

"Prvo, odlično je da se uopšte našao u takvoj šansi nakon 90 minuta velike borbe. Da, valjalo bi da je išlo u gol ili možda da je dodao, ali to su odluke koje se donose u sekundi. Da je pogodio svi bismo pričali o tome, ali kao što sam rekao, moramo da budemo ponosni na ovaj rezultat“, prokomentarisao je Majers.

Borac je ostvario cilj, sačuvao mrežu i napravio veliko iznenađenje izbjegavši poraz od favorita pred revanš meč u Banjaluci.

"Konferencijska liga je obezbjeđena, ali mi imamo svoje snove, imamo svoje ambicije. Što kvalitetnije takmičenje igramo to je bolje i za nas igrače. Imamo još 90 minuta i vidjećemo šta će biti sljedeće sedmice", poručio je Majers.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC