• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fantastični gol Mirzada Mehanovića nas je vratio u igru" Trener Radnika: Velika tri boda!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Radnika Velibor Đurić očekivano bio je jako zadovoljan pobjedom nad Veležom u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 velibor đurić Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

Semberski tim je u sjajnom meču u Bijeljini, najprije poveo, potom su gosti iz Mostara preokrenuli rezultat, da bi fantastičnim volejom Mirzada Mehanovića, apsolutno najboljeg aktera meča, uspjeli da izjednače, a onda u nastavku i da stignu do vrijednog trijumfa.

"Fantastična utakmica, vjerujem da su svi mogli da uživaju. Dobro smo ušli u meč i postigli pogodak. Potom smo imali problema 10-ak minuta, primimo dva gola, malo nam je visila igra, Velež je kupio sve duge lopte i kontrolisao igru u tim trenucima, ali na našu sreću fantastični gol Mehanovića nas je vratio i otišli smo na poluvrijeme sa 2:2. U drugom poluvremenu smo se dogovorili da uđemo psihološki kako moji momci mogu - odgovorno, karakterno i evo plod takve igre je 4:3 i velika tri boda za nas", rekao je Velibor Đurić. za "Arenu sport".

Njegov kolega sa klupe Mostaraca Samir Merzić mišljenja je da je porazu "kumovao" loš ulazak njegovih izabranika i u prvo, ali i u drugo poluvrijeme.

"Uđemo jako loše u utakmicu i odmah primimo pogodak. Jako loša koncentracija u prvih 10 minuta, poslije smo se stabilizovali i uspjeli da se vratimo, dali smo dva gola i onda pred sami kraj primimo opet pogodak. Drugo poluvrijeme opet uđemo slabo u početku...Nakon penala ekipa je dosta pala i pshički, pokušali smo se kasnije vratiti, ali bilo je jako teško nakon 4:2. Napravili smo neke izmjene, dali smo jedan gol, ali to nije bilo danas dovoljno. Čestitao bih Radniku na zasluženoj pobjedi", dodao je strateg Veleža.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC