• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović poslije drame i sporne situacije na Tušnju: Odeš, pogledaš, tome služi VAR!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener tuzlanske Slobode Marko Maksimović prokomentarisao duel sa Veležom u kojem je viđena i jedna prilično sporna situacija.

 Marko Maksimović poslije utakmice Sloboda - Velež Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Tuzlanska Sloboda remizirala je 1:1 sa Veležom na Tušnju, a iako je do boda stigla tek u sudijskoj nadoknadi golom debitanta Velizara Janketića stiče se utisak da je ekipa Marka Maksimovića pomalo i oštećena zbog sporne situacije u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

U međusobnom duelu naguravali su se Lauš i Beganović, ali je fudbaler Veleža povukao protivnika u trenutku kada je ovaj trebao da uputi udarac. Uprkos protestima nije bilo penala, a ni reakcije iz VAR sobe i upravo to je prokomentarisao trener Slobode, Marko Maksimović poslije meča:

"Odeš, pogledaš... To je neko omogućio, savez je omogućio da imamo VAR i to treba da koristimo. Nikada nisam volio da pričam o suđenju, ali provjeri, otiđi, provjeri, vidi. Imali smo smo situaciju na Koševu za crveni karton, sudija je pogledao i odlučio da nije crveni karton. Odeš, pogledaš, tome služi VAR", istakao je Maksimović.

Potom se osvrnuo na samu utakmicu protiv Veleža.

"Na otvaranju smo imali šansu Mekića, bilo je opet nekih loših stvari, imali smo problem i sa zaštićenim godištem, ali opšti utisak je da ako imamo VAR treba da ga koristimo u svim situacijama, za sve ekipe i nećemo imati problema. Ja sam za VAR apsolutno i treba da ga koristimo", ponovio je Maksimović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC