• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović napravio novo čudo srpskog fudbala: Stigao odmah iza Zvezde, a sprema se za Partizan!

Povratnik u srpski fudbal Nenad Lalatović ima četiri pobjede u nizu.

 Nenad Lalatović preporodio Mladost Izvor: MN PRESS

Iskusni trener Nenad Lalatović stigao je u Lučane, preuzeo Mladost i napravio jedan od najboljih nizova u aktuelnoj sezoni srpskog fudbala. "Nešto mi govori da ću opet biti najbolji u Srbiji", rekao je nakon što je savladao TSC iz Bačke Topole, a nakon još jednog uspeha njegovog tima to više uopšte ne zvuči kao da se šalio!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana golovima Aleksandra Pejovića sa bijele tačke na početku drugog dijela meča preokrenuli su protiv Radničkog iz Kragujevca, pa su pred svojim navijačima, na rekonstruisanom stadionu, stigli do četvrte pobjede u nizu. Sve četiri postignute su nakon što je Nenad Lalatović stigao na klupu Lučanaca koji su imali katastrofalan početak takmičarske godine.

Mladost je u nizu koji traje mjesec dana savladala četiri izuzetno ambiciozna tima. Pred četom Nenada Lalatovića prvo je pao Novi Pazar (1:0), zatim Čukarički (3:1), pa TSC (2:1) i na kraju Radnički (2:1) - tri od ta četiri tima u prethodne dvije sezone predstavljali su Srbiju na međunarodnoj sceni. Pogledajte detalje sa meča u Lučanima:

Preokret Lučanaca protiv Kragujevčana.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Mladost iz Lučana sezonu je počela porazom od OFK Beograda (2:1) i remijem protiv Crvene zvezde (2:2), da bi zatim savladali Jedinstvo sa Uba (2:1). Ipak, poraz od Tekstilca iz Odžaka (2:1), još jednog novajlije u ligi, uticao je na promjene u klubu pa je nakon četiri kola stigao Nenad Lalatović i u potpunosti promijenio atmosferu u Lučanima!

Četiri pobede u nizu donijele su Mladosti skok na drugo mesto tabele u Superligi Srbije. Lalatovićev tim ima jednu utakmicu više i tri boda manje od lidera Crvene zvezde, a pobjedama u osmom kolu mogli bi da ih sustignu još i fudbaler Čukaričkog i OFK Beograda. Naravno, ispred Mladosti bi mogao i Partizan, ali ne tako brzo jer crno-bijeli pored pet bodova imaju i tri odigrane utakmice manje.

Upravo će Partizan biti naredni protivnik Mladosti u Lučanima. Pre toga Lalatovićev tim putuje u Kruševac na megdan Napretku, a još jedna pobjeda napravila bi sjajnu uvertiru za meč koji nekadašnjeg kapitena i trenera Crvene zvezde najviše inspiriše.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC