• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović nakon trijumfa nad Radnikom: "Sada se moramo dobro pripremiti za možda najvažniju utakmicu u istoriji kluba"

Autor Haris Krhalić

Treneri oba tima sumirali su meč Borca i Radnika.

 Žižović i Đurić nakon utakmice Borac Radnik Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca su u posljednjoj provjeri pred evropski meč protiv Panatinaikosa savladali ekipu Radnika iz Bijeljine rezultatom 2:0.

Crveno-plavi su pitanje pobjednika riješili u prvom poluvremenu te su do kraja meča odbranili stečenu prednost.

Trener Banjalučana Mladen Žižović nakon meča je poručio da je zadovoljan sa tri boda, ali da ima još stvari na kojima treba da se radi te kako im sada ostaje da se pripreme za meč protiv grčkog kluba.

„Mislim da smo u prvom poluvremenu bili bolji i da smo na vrijeme riješili neke stvari. Međutim, u drugom poluvremenu u nekim segmentima igre Radnik nas je možda i naigrao i zaslužio možda i pogodak. Nisu iskoristili dvije-tri dobre prilike i mislim da možemo još poraditi na nekim stvarima, ali generalno možemo biti zadovoljni sa tri boda. Mi se sada moramo dobro odmoriti i pripremiti za možda i najvažniju utakmicu u istoriji kluba“, rekao je Žižović.

Bio je ovo emotivan susret za trenera Borca sa bivšim klubom, a nahvalio je trenera Radnika Velibora Đurića.

„To je klub u kojem sam počeo trenersku karijeru i u kojem sam napravio neke dobre rezultate. Sa druge strane je jedan jako dobar trener Velibor Đurić koji radi vrlo dobre stvari sa klubom već treću godinu i ja mu želim puno sreće u nastavku sezone“, rekao je Žižović pa se još jednom osvrnuo na meč sa Panatinaikosom

„Volio bih da ljudi dođu u što većem broju i daju nam dodatni vjetar u leđa. Mi ćemo dati svoj maksimum. Još jedan velikan grčkog fudbala dolazi u Banjaluku i to je nešto što će ostati upisano zlatnim slovima. Međutim i mi želimo da se predstavimo u što boljem svjetlu i nadam se da će tako i biti.“

Izvor: MONDO

Velibor Đurić čestitao je Borcu na zasluženoj pobjedi te je poželio Borcu mnogo sreću u četvrtak.

Čestitam Borcu na zasluženoj pobjedi, bili su bolji i kvalitetniji tokom čitavog meča te na kraju zasluženo pobijedili. Ovom priliko im želim puno sreće u utakmicu u četvrtak i da na najbolji način reprezentuju naš fudbal. Što se nas tiče, imali smo puno tehničkih grešaka i netačnih pasova.

Radnik će u narednom kolu domaćeg prvenstva na svom terenu ugostiti Slogu.

„Svaki meč je važan, pogotovo na našem terenu. Idemo se dobro odmoriti, u srijedu imamo i utakmicu protiv Laktaša. Pred nama je težak periodm, ali vjerujem da ćemo spremni dočekati tu utakmicu“, poručio je trener Radnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC