• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje nova era u FK Partizan: Mijatović rekao "da", spominje se još devet novih lica!

Pogledajte ko bi trebalo da budu novi saradnici Rasima Ljajića u Partizanu.

 Ko će biti u Partizanovoj privremenoj komisiji Izvor: MN Press/arhiva

Vanredna sjednica Skupštine FK Partizan održava se u ponedjeljak u Humskoj i na njoj ćemo saznati u kom će pravcu krenuti crno-bijeli. Već je jasno da se čeka usvajanje ostavki predsjednika Milorada Vučelića, generalnog direktora Miloša Vazure kao i odlazak svih ostalih članova Upravnog odbora, dok bi potom klub trebalo da preuzme privremena komisija.

Na čelu nje trebalo bi da bude Rasim Ljajić koji je prethodnih dana temeljno radio na pronalasku svojih saradnika. Imao je više imena u opticaju, ali je teži problem bio ubijediti ih da se prihvate teškog posla u Partizanu, ali kako "Telegraf" javlja - uspio je u svojoj misiji. Tako bi već na današnjoj sjednici Skupštine FK Partizan trebalo da bude saopšteno ko će uz njega upravljati klubom dok se ne donese novi statut.

Navodno, Predrag Mijatović i Danko Lazović su rekli "da", a to neće biti kraj jer je Ljajić prethodnih dana obavio razgovore još i sa Zoranom "Batom" Mirkovićem, Gordanom Petrićem, Dejanom Tomaševićem i Marko Vjetrovićem, dok se spominju funkcije i za još Ljubišu Tumbakovića, Ivana Obradovića, Antonija Rukavinu i Ljubomira Fejsu.

Ostaje još samo da se vidi šta će biti čiji zadatak, a prema prvim informacijama Mijatović bi trebalo da bude zadužen za "skauting" pojačanja iz inostranstva, Tumbaković za "domaća" uz još funkciju potpredsjednika, naravno uz saradnju sa sportskim direktorom Ivicom Ilievom. Ostaje dilema da li će Lazović ili Vjetrović preuzeti Vazurino mjesto na poziciji generalnog direktora ili će njihove funkcije biti razdvojene.

U svakom slučaju, Partizan čeka novi početak i sjednica Skupštine trebalo bi da označi novu eru u kojoj prije svega zadatak mora da bude stabilizacija finansija.

(Telegraf/MozzartSport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Nema sta Partizan je uvjek bio srpski, a pre svega beograski klub! Osnovao ga Tudjman, a dizu ga iz pepela bosnjak i crnogorac. A tek najbolji igraci svih vremena, sve Srbin do Srbina: Bobek, Belin, Zebec, Cajkovski, Jusufi!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC