• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Bajer Leverkuzena povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, automobil se zakucao u kamion

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Viktor Bonifejs učesnik saobraćajne nesreće u kojoj je njegov mercedes u potpunosti uništen.

 Viktor Bonifejs imao saobraćajnu nesreću Izvor: Hesham Elsherif/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nigerijski fudbaler Viktor Bonifejs (23) povrijeđen je u teškoj saobraćajno nesreći u Njemačkoj. Jedan od najboljih fudbalera njemačkog šampiona Bajera iz Leverkuzena zadobio je lakše povrede ruke kada se mercedes, u kome je bio suvozač, sudario sa kamionom!

Automobilom je upravljao njegov prijatelj i njih dvojica su išli na aerodrom u Frankfurtu. Kako prenosi njemački "Bild", vozač je izgubio kontrolu nad vozilom zbog umora (nesreća se dogodila u nedjelju oko sedam ujutru), a potom se zakucao u kamion i prevrnuo. Za sada nisu poznati detalji povreda ostalih učesnika saobraćajne nesreće, samo se Viktor Bonifejs oglasio na svom Instagramu uz poruku: Bog je najveći.

Bonifejs je objavio i fotografije uništenog automobila, a šteta je procijenjena na čak 200 hiljada evra, međutim neće se pretjerano obazirati na to jer je poslije svega samo lakše povrijeđen. Pogledajte fotografije koje je objavio Bonifejs:


Prethodno je Viktor Bonifejs imao i dramu sa avionskim prevozom dok je prošle nedjelje igrao za Nigeriju, da bi uprkos tome dao gol za Bajer iz Leverkuzena u subotu u pobjedi nad Ajntrahtom (2:1). Inače, ove sezone ima već sedam golova u deset mečeva i nema sumnje da je pred njim još uspješnija individualna sezona nego prethodna - jer je tada bio i povrijeđen.

Nigerijac (23) prema procjeni sajta Transfermarkt vrijedi 45 miliona evra i neće biti iznenađenje ako već tokom zime, najkasnije u leto, bude "tražena roba" na fudbalskoj pijaci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC