• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS: Ne može Srbija, hoćemo "đetiće" i Makedonce

Autor mondo.ba

Fudbalski savez Republike Srpske zbog "rampe" UEFA ne može da u Banjaluci organizuje prijateljski meč sa Srbijom, pa se okreće pregovorima sa Crnom Gorom i Makedonijom.

 FS RS: Ne može Srbija, hoćemo "đetiće" i Makedonce Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

  "Orlovima" je zbog bezbjednosnog aspekta onemogućen dolazak u Banjaluku od strane Evropske fudbalske unije, pa je Izvršni odbor FS RS na posljednjoj sjednici dobio saglasnost da vodi pregovore sa savezima Crne Gore i Makedonije oko gostovanja u gradu na Vrbasu, piše liste "EuroBlic".

"Hvala članovima Izvršnog odbora na podršci jer evidentno je da ćemo ekskluzivitet gostovanja u Banjaluci morati da tražimo sa nekom drugom reprezentacijom. Na žalost, Srbija ima takve probleme u odnosima sa UEFA i FIFA, a kao što je poznato Evropska fudbalska unija nam je zbog bezbjedonosnog aspekta prolongirala utakmicu u Banjaluci. Mi ne želimo da budemo taoci te problematike i zato smo odlučili da se okrenemo u pravcu razgovora sa drugim nacionalnim savezima u regionu, a sve u cilju organizovanja fudbalskog spektakla u Banjaluci", izjavio je predsjednik FS RS Mile Kovačević banjalučkom listu.

"KOSOVO JE POSEBNA PRIČA"

Priština će u novembru za vrijeme baraž mečeva za plasman na EURO 2016 biti domaćin utakmice između samoproglašene države Kosovo i Albanije.

"Takozvani Fudbalski savez Kosova je pitanje za FS Srbije. Što se nas tiče u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, to je posebna priča. Za utakmice naše A selekcije RS imamo jednoglasnu saglasnost Izvršnog odbora FS BiH", rekao je generalni sekretar FS RS Rodoljub Petković.

Meč između Srpske i Srbije bio je zakazan 16. juna na Gradskom stadionu u Banjaluci, ali je iz UEFA zatraženo da se susret prolongira zbog bezbjednosti odnosno monitoringa pod kojim se FS Srbije nalazi zbog ranijih grijehova i ispada navijača, uključujući prekide u Đenovi sa Italijom i Albanijom u Beogradu.

"Brzo ćemo uspostaviti kontakte sa Crnom Gorom i Makedonijom oko planiranja buduće utakmice, a nadamo se da će se brzo steći uslovi za dolazak 'orlova' u Banjaluku", naglasio je prvi čovjek Saveza Srpske.

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Živ je Draža, umro nije

Poruka iz Banjaluke za FSRS: Samo se našalite i dovedite ove neprijateljske zemlje koje priznaju Kosovo, imaćete veliki problem!!!

ba

ako je tzv fudbalski savez kosova onda je i rep.srpske,da se razumijemo.

Prase

Petković već 23 godine obavlja funkciju generalnog sekretara FS RS...Ej, 23 godine! Pa to je skoro kao Milo Đukanović!

Ko?

Jel ona Makedonija i Crna Gora što su priznali Kosovo u Unesko? Hoće hoće, doćiće, jer ljubav je to ... niko nije u očima ljubav sakrio!

znf

Petkoviću i Kovačeviću idite gledajte svoju bosnu u Zenicu i pusti nacionalni savez Srba iz Republike Srpske, nekako će se snaći i bez vas

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC