• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ: Fortuna nas je pogledala

Autor mondo.ba

Hrabrom igrom fudbaleri banjalučkog Borca stigli su do preokreta i velika tri boda u gostima protiv Mladosti (2:1) i drugom uzastopnom pobjedom pokazali da se nisu odrekli borbe za opstanak u Premijer ligi BiH.

 Željko Vranješ poslije pobjede Borca protiv Mladosti Izvor: MONDO/Samir Cacan

Borac je vezao šest bodova, prvi put ove sezone!

Nakon trijumfa protiv "fenjeraša" Veleža na Gradskom stadionu prošlog vikenda (2:1), drugu pobjedu u nizu identičnim rezultatom banjalučki crveno-plavi ostvarili su danas u Doboj-Kaknju protiv Mladosti u meču 18. kola Premijer lige BiH.

Debitantu u bh. eliti ovo je bio prvi domaći poraz, nakon pet pobjeda i tri remija, dok su Banjalučani prvi put ove sezone donijeli kompletan plijen sa gostovanja.

"Mladost je dobro vođena ekipa, koja zna šta hoće. Bili su dominantiniji, imali više šansi, ali fortuna nas je pogledala. Nagradila je našu upornost, želju i htijenje i napokon smo došli do tri boda sa strane, koji nam daju kakvu-takvu šansu da izađemo iz opasne zone", poručio je trener Borca Željko Vranješ po završetku susreta.

Iako je domaćin imao prednost do 86. minuta, bodovi su otputovali u Banjaluku. Mladost je povela u 76. minutu golom Anela Husića, nakon čega je uslijedio preokret gostiju. Prvo je Uglješa Radinović izjednačio na 1:1, da bi u posljednjim trenucima susreta tri boda crveno-plavim donio Lazar Marjanović.

"Čestitao bih prvo svojim igračima, s obzirom da smo na put krenuli jutros u pola sedam. Takođe, i domaćinu na fer i korektnoj igri", rekao je Vranješ.

Stanje je i dalje daleko od idealnog, ali nakon dvije pobjede u nizu, daleko lakše se diše.

"Da je stanje idealno, ne bismo bili tu gdje jesmo. Pauzu moramo maksimalno iskoristiti da organizujemo klub. Trenutno nemamo predsjednika niti rukovodeći kadar, a kada riješimo taj problem, radićemo i na igračkom kadru. Evidentno je da se moramo pojačati", svjestan je vranješ situacije u kojoj se nalazi banjalučki tim.

Borac na zimsku pauzu ide sa 12. pozicije i 18 bodova, pet manje od Viteza koji je izvan opasne zone. Vitežani imaju i meč manje (u nedjelju gostuju Željezničaru).

Recite nam vaše mišljenje:

Anketa

Može li Borac do opstanka u Premijer ligi BiH?

  • Da

    84.06% (58)

  • Ne

    15.94% (11)

Može li Borac do opstanka u Premijer ligi BiH?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC