• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi - dan za grljenje!

Autor mondo.rs

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda daće doprinos obeležavanju Međunarodnog dana retkih bolesti. Pozivaju navijače da zajedno obore Ginisov rekord.

 Veciti-derbi-dan-za-grljenje Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva



Partizan i Crvena zvezda uključili su se u akciju obaranja Ginisovog rekorda, povodom Međunarodnog dana retkih bolesti (29. februar), pod sloganom "Zagrli nekoga i pomozi".

Akcija pod pokroviteljstvom Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije (NORBS) ima za cilj da se u periodu od 21. do 27. februara prikupi više od 108.121 fotografija (trenutni Ginisov rekord), koje će biti objavljene u online albumu.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, predvođeni trenerima Ivanom Tomićem i Miodragom Božovićem, kapitenima Sašom Ilićem i Aleksandrom Lukovićem, pred najveću svetkovinu srpskog fudbala, 150. večitog derbija u subotu, napraviće zajedničku fotografiju i tako će dati doprinos akciji podizanja svesti javnosti o problemima obolelih od retkih bolesti, neophodnosti bolje dijagnostike i većoj dostupnosti savremenih terapija.

Večiti rivali pozivaju sve ljubitelje fudbala koji u subotu, 27. februara, dođu na stadion u Humskoj da se fotografišu sa svojim prijateljima, kolegama i članovima porodice i učestvuju u obaranju Ginisovog rekorda!

Grobari i Delije, fotografije možete da šaljete i na portal www.zagrlizaretke.com, kao i da postavljate na vaše naloge na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), koristeći heštegove #hugforrare i #zagrlizaretke.

Izvor: MN Press/arhiva

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC