• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Le Talek: U Rusiji sam mogao da uzmem veće pare...

Autor mondo.rs

Ali, u Zvezdi je lepše!

 Le Talek u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Damijen Le Talek je odigrao tek dve utakmice za Crvenu zvezdu, ali je već pokazao da se radi o veoma kvalitetnom igraču.

Među crveno-bele stigao je iz Mordovije, poput Mičela Donalda, iako je u Rusiji mogao da ima bolje finansijske uslove.

"Mogao sam u Rusiji da ostanem u nekom manjem klubu i da igram za veće pare, ali znam da će u ovom timu Zvezde moja igra biti bolja i da će svi to videti. Kada se igra dobar fudbal možeš da pokažeš koliko znaš, kada je ekipa loša ni igre pojedinaca se ne vide. Zvezda igra baš lep fudbal i hoću da se uklopim u to", poručio je francuski vezista za klupski sajt.

Le Talek je prvi Francuz koji je učestvovao u "večitom derbiju" srpskog fudbala.

"Srećan sam što je tako jer volim da sam prvi u svemu. To je dobar podatak, jer sad i u Francuskoj zbog mene pričaju više o Zvezdi i njenim pobedama. Bio sam svestan veličine kluba i pre nego što sam došao, zato sada još više verujem da možemo sve da pobedimo i nastavimo sa rekordima".

"Četvorka" crveno-belih kaže da je prošle subote u duelu sa Partizanom (2:1) prvi put u karijeri osetio tako "vatrenu" atmosferu sa tribina.

"Bilo je odlično, pobedili smo u gostima. Čuo sam da nismo pobedili nekoliko godina na stadionu velikog rivala i zato je radost veća. Čini mi se da ja polovina navijača bilo naša i radost sa njima je zato bila veća. Prvi put mi je bilo ovako, nisam doživeo ništa slično u karijeri. Osećaj je jedinstven".

Francuz je pružio odličnu partiju, a zbog isključenja Aleksandra Lukovića poslednjih 20 minuta utakmice oprobao se u ulozi štopera.

"Prvi put sam u zvaničnom meču igrao štopera. Istina je, mogu da igram bilo gde. Ako trener traži da igram štopera, nije problem", istakao je Le Talek, fudbaler koji je karijeru počeo kao napadač, u Zvezdu je doveden kao defanzivni vezni, a eto, snašao se i u ulozi centralnog odbrambenog igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC